Kérastase Volummophose

Beauty door Redactie

Haarmerk Kérastase heeft wat nieuws: Volummophose. Voor meiden met fijn en kwetsbaar haar die dromen van dik volumineus haar dat langdurig in model blijft...

Volumorphose is een soort ‘filler’ voor het je. Fijn haar krijgt een metamorfose en wordt voller en dikker. Dat komt door het ingrediënt "Intra-Cylane". Een heel verhaal, maar het zorgt ervoor dat speciale deeltjes (die in het product zitten) stollen in je haar en hierdoor krijgt het meer volume. Na vele jaren van onderzoek door het laboratorium van L'Oréal zijn ze erin geslaagd deze molecule in een flesje te stoppen. Cool, toch?

Bij speciale Kérastase kappers kun je een behandeling met Volummorphose krijgen. Ook zijn er producten te koop waarmee je het thuis kunt doen: Lait Volumintense en Bain Volumactive. Dat is een shampoo en een conditioner, die laatste doe je op je gewassen haar en laat ze een paar minuutjes intrekken, en daarna uitspoelen.

Wil je weten waar de dichts bijzijnde Kérastase kapper bij jou zit, check dan deze site. Het zijn er best veel!

Getest!

Ik heb de shampoo & conditioner zelf uitgetest. Je merkt écht verschil. Je haar voelt, als het opgedroogd is (en ik heb het niet geföhnd, gewoon aan de lucht laten drogen) een beetje stug aan. Het punt is dat je dat alleen voelt, niet ziet. Als je met je handen door je haar gaat, voelt het namelijk echt een beetje stug en bijna vet aan, terwijl je haar er heel volumineus en totaal niet vet uitziet. Heel vreemd, maar het werkt dus heel goed. Ook als je je haar gewoon doorborstelt, blijft het een stuk dikker en met meer volume. Aanrader dus!