Beauty

Fris haar zonder shampoo

Soms ben je in een enorme haast en heb je geen tijd om (uitgebreid) je haar te wassen. Maar: je hebt wel een date, een belangrijk gesprek of een andere afspraak! What to do?

Gelukkig zijn er ook tips voor schoon en fris haar zonder dat je shampoo nodig hebt!

-

- Verander je coupe. Heb je een middenscheiding, maak er dan een aan de zijkant, of andersom. Dit kan al een heel stuk helpen!

- Haal (een deel) van je haar uit je gezicht. Doe een staartje of knotje, of desnoods een Franse staart waarbij je maar een deel naar achteren vast zet.

- Doe een leuk sjaaltje in je haar. Staat meteen fris!

- Een vlecht doet wonderen; een grote of een kleintje aan de zijkant van je hoofd. Dan lijkt je haar een stuk minder vet.

- Gebruik een droogshampoo. Die spuit je in je haar, soms is het in poedervorm. Je hebt hierbij geen water nodig en het maakt je haar - tijdelijk - schoon.

- Heb je een pony? Was deze dan wel eventjes snel onder de kraan. Kleine moeite en dan lijkt je hele coupe opeens een stuk frisser!

- Gebruik in ieder geval niet teveel stylingproducten. Ze lijken je haar te 'redden', maar maken ze eigenlijk alleen maar vetter. Vooral gel, wax en haarlak zijn echte boosdoeners!

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved