Poeder tegen futloos haar

Beauty door Redactie

Girlscene member Mandy heeft een fijne tip tegen futloos en slap haar. Een vrij nieuw product: namelijk de "powder up texturizer".

Mandy: "Ik lees heel vaak op het forum en onder arikelen dat mensen met slap haar het moeilijk vinden volume in het haar te krijgen, omdat met fohnen en borstels het toch vaak heel lastig is. Ik werk ik een kapsalon en heb voor deze mensen misschien het product gevonden, ik ben er met mijn slappe futloze haar in ieder geval ontzettend blij mee!

-

Het product is van L'anza en heet "powder up texturizer". Het is een poeder die wat volume aan het haar geeft, licht op het haar aanvoelt en het haar in natuurlijke beweging houdt, dus je krijgt er niet echt een "gelhoofd" van. Ook beschermt het tegen de warmte van stylingapparaten, UV stralen en houdt het de kleur van je haar langer mooi als je geverfd haar hebt.
 
Het poeder werkt als volgt; je verdeelt de bovenkant van je haar in ongeveer 3 a 4 scheidingen, horizontaal op je hoofd. Aan de aanzet strooi je een klein beetje poeder in iedere scheiding. 2 tikjes is genoeg! Daarna ga je even flink met draaibewegingen over je hoofd waardoor het haar het poeder opneemt en het een soort dik vet gevoel aan je handen geeft. Het voelt vet, maar het ziet er absoluut niet zo uit; je houdt gewoon schoon en fris haar, maar wel met een heleboel volume! Dit kun je de hele dag houden door af en toe even flink met je handen door het gebied waar je het poeder hebt aangebracht te draaien. En tadaa... de hele dag een coupe vol volume!

De powder up texturizer van L'anza kost €21,95 en is via deze site en geselecteerde kapsalons verkrijgbaar.