Beautiful Ends van Herbal Essences

Beauty door Redactie

Herbal Essences komt met een nieuwe lijn: Herbal Essences Beautiful Ends.
Want wie wil nou geen mooi, lang haar dat er glanzend uitziet zonder afgebroken haarpunten?

De lijn bestaat uit vier producten: een shampoo, conditioner, leave-in cream en een haarmasker. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de haarpunten in iedere gewenste lengte te verzorgen en je lokken mooi te houden. De producten uit deze lijn houden de haarpunten bij elkaar en maken het haar glad, goed behandelbaar en anti-statisch.

De belangrijkste ingrediënten zijn frambozen- en zijde-extracten. Zij maken het haar superzacht en de verzorgende formule - met polymeren en amino siliconen - geeft het haar een beschermlaag die de haarpunten bij elkaar houdt en het splijten tegengaat.

Wij testen deze nieuwe lijn voor je uit!

Allereerst krijg je meteen zin om deze producten te gebruiken. Ze zien er vrolijk uit en vallen zeker op in het schap tussen alle andere producten. Ik lees eerst wat er op de achterkant staat. Je wordt persoonlijk aangesproken en er zit ook humor in de tekstjes. Dit belooft wat!

Achterkant van de leave-in cream

Achterkant van de conditioner

Allereerst valt het op dat de inhoud van de producten roze zijn. Verrassend! Ik test al eerste de shampoo uit: hij ruikt super lekker en na afloop ruiken je haren ook lekker fris en zoet. Wel had de shampoo van mij wat meer mogen schuimen.

De shampoo

Vervolgens gebruik ik de conditioner. Opvallend dat deze fles groter is dan de shampoo, terwijl ik de shampoo toch meer gebruik dan een conditioner. Wel kan ik mijn haren na afloop goed doorkammen en voelt het zacht aan.

De conditioner

De leave-in cream is bedoeld om de delen van je haar te beschermen (met name de haarpunten) tegen bijvoorbeeld de föhn of de stijltang. Je moet het op droog haar gebruiken. Erg handig dus!

De leave-in cream

Tot slot mijn favoriet: het haarmasker. Het voedt je haar tot in de punten en na gebruik is het echt super zacht en ruikt het erg lekker.Wel voelt je haar wat zwaar aan.

Het haarmasker

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar en wat ook erg fijn is, is dat de lijn prima in elk budget past!

Shampoo €3.49
Conditioner €3.49
Leave-In Cream €4.99
Haarmasker €4.99

Krijg jij al zin om deze nieuwe producten uit te proberen?

door Quirine