Als je haar maar goed zit!

Beauty door Redactie

Op warme zomerdagen kan je haar soms echt een ramp zijn. Heb je er drie kwartier aan gezeten, zakt het al weer in door de hitte. Luchtige, makkelijke kapsels zijn een uitkomst op deze dagen. Hieronder heb ik wat kapsels van celebs geplaatst die jullie misschien kunnen inspireren.

Lauren Conrad

Een zijscheiding, een lok en een speldje. Dit is het enige dat Lauren Conrad nodig heeft voor haar zomerse look. Als finishing touch heeft ze aan de onderkant nog een lichte golf in het haar gezet.

Norah Jones

Norah Jones heeft haar boblijn veranderd in een fris en speels kapsel. Heb je net als Norah een boblijn en wil je hier ook een zomerse twist aan geven? Maak dan lichte golven in het haar en krul de pony een beetje naar buiten.

Nikki Reed

Wil je een slordige maar sexy look? Kijk dan eens even naar het kapsel van Nikki Reed. Pak een lok bij je haargrens en vlecht dat richting je oor. Zet de vlecht vast met een speldje en ga dan verder met een visgraatvlecht. Dit hoef je juist niet perfect te doen. Hoe slordiger, hoe beter!

Cotillard

Een diadeem is altijd makkelijk en leuk. Dat bewijst Marion Cotillard op deze foto. Steek het haar op en plaats de diadeem. Makkelijker kan haast niet.

Nicole Richie

Iets gewaagder is dit kapsel van Nicole Richie. Nicole heeft het haar op haar kruin getoupeerd. Haar pony heeft ze in een middenscheiding gedaan en achter de oren gedaan. Zeker een geslaagde look voor een feestje 's avonds!

En, zien jullie jezelf al met een van deze kapsels over de boulevard flaneren?

Door Gabriella