Onze favoriete haartrends van dit moment

Beauty door Redactie

Camel voor je kleding en brond voor je haar. Brond? Jup, één van de tien trends van dit najaar.

Brond

Brond is een mix van honingbruin haar met beige, blonde accenten. Bruin en blond, brond dus! Deze kleur geeft je haar heel veel contrast zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet.

haar 2010

Baby blond

Een hele lichte blonde kleur die je bij veel baby’s als natuurlijke haarkleur ziet. Door de taupe onderkleur van deze verf geeft het vrouwen met een lichte huid een warme uitstraling. Omdat het zo’n shocking kleur is staat het wel het beste bij kort haar!

hair 2010

Ombre haarkleur

Een warme walnoot kleur bij de wortels die langzaam overloopt in een medium bruine kleur. Het mooiste is deze kleur voor natural brunettes. Vraag gewoon aan je kapper om een paar lichte punten in je haar, en voila!

haar 2010

Warm rood

Een warme bruine kleur met een gember onderkleur, zo kan je deze kleur het best beschrijven. Heel dicht bij rood is dit een perfecte kleur voor mensen met een beetje een roze huidskleur.

haar 2010

Koffie verkeerd

Voor deze haarkleur kies je eerst voor een koffiekleurige basislaag. Laat er daarna wat kaneelkleurige highlights inzetten en je bent helemaal herfst proof!

haar 2010

Lange bob

Deze bob is een stukje langer dan de klassieke bob. Laat hem net iets langer knippen dan je kin, net boven je schouders. De punten zijn lekker piekerig gesneden zodat het makkelijk los valt. Het perfecte kapsel voor iemand die graag douchet, schud en ervandoor gaat!

Haar 2010

De moderne pixie

Deze korte coupe is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je lef hebt (of als je haar zwaar beschadigd is) is dit een super coupe. Makkelijk omdat ie kort is en je er veel mee kan. Doordat het haar aan de bovenkant lang is gehouden kan je het stijl doen, maar ook lekker warrig stylen. En het is natuurlijk een uitstekend kapsel voor vrouwen met een mooie lange nek.

haar 2010

Verborgen laagjes

Bij dit kapsel is het de bedoeling dat het voornamelijk op één lengte wordt gehouden. Alleen bij de punten laat je iets wegsnijden. Voordeel daarvan is dat het niet sluiks langs je hoofd hangt maar toch een beetje springerig blijft.

haar 2010

Lange pony

Een lange pony off lange lok, het is maar hoe je het wilt noemen. Als je het niet vervelend vindt om af en toe een pluk haar voor je ogen te hebben is dit een geschikte stijl voor je kapsel. Laat de lok knippen tot aan de brug van je neus. Prima voor elk gezicht, maar heel handig als je een lang gezicht iets kleiner wilt laten lijken.

haar 2010

Extra lange lagen

Dit kapsel kan echt alleen maar met heel lang haar. De eerste laag begint namelijk pas bij de kin. Het is ook het mooist als je dik haar hebt of extensions. Door deze lagen er in te knippen krijgt saai lang haar weer een mooie slag.

haar 2010

Bron: instyle.com

Door Marit