Balmain Hair

Beauty door Redactie

De naam Balmain ken je waarschijnlijk van de hippe (en peperdure) leren jasjes. Maar ken je Balmain Hair ook? Beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow, Madonna, Sarah Jessica Parker & Beyonce zijn gespot met haarcreaties van Balmain op de red carpet.

De laatste lijn van Balmain Hair heet hairXpression; een handig systeem waarmee je heel snel en makkelijk een nieuwe haarlook kunt creëren (zonder naar de kapper te gaan).

balmain hair

Het clip-in systeem is een handig systeem. Op 1 dag kun je meerdere haarstijlen creëren, voor op het werk, ’s avonds tijdens dat romantische etentje of voor een avond stappen met je vrienden. En als je met een krultang het haar krult, blijft deze krul erin zitten. Zelfs na een flinke regenbui.

De textuur van het haar kan door middel van hitte (denk aan een krul- en of stijltang) omgevormd worden. Het haarstuk is ook goed te onderhouden, spoelen met lauwwarm water en voeg een beetje conditioner toe en je bent klaar.

Er zijn een heleboel soorten: van grote haarstukken tot highlight-lokken of kleine lokjes. Je zet ze heel strak vast op je hoofd met schuifjes en clips.

balmain hair

balmain hair

Prijzen en verkoopadressen zijn te vinden in de webshop: www.balmainhairxpression.com. De prijzen varieeren van €11,90 voor color extensions tot €109,90 voor full lenght extensions.

Alle producten zijn online te bestellen en te koop bij o.a. Douglas, Pour Vous, de betere drogisterijen en speciale kapsalons. Voor een salon in de buurt gebruik je de salon finder op www.balmainhair.com.

Zijn dit soort hair-extensions iets voor jou?