GUHL Prachtig Lang

Beauty door Redactie

Je haar groeit ongeveer een centimeter per maand. Als je lang haar hebt zijn je punten dus gemiddeld al 2,5 jaar oud. En dan zijn ze dus ook zo’n 350 keer gewassen, gekamd, geföhnd, gestijld etc. Voor die gevoelige haren heeft GUHL iets nieuws.

‘De Prachtig Lang lijn’, zo heet de nieuwe collectie haarproducten. Speciaal gemaakt voor lang haar dus. Meiden met lang haar hebben vaak last van vette aanzet en droge punten. GUHL belooft daar wat aan te doen, want de nieuwe producten beloven een gerichte aanpak met een heerlijke geur. Wij zijn benieuwd....

Nieuw: GUHL Prachtig Lang

In de producten zit dan ook aloë vera-melk en citroengras. Aloë vera-melk staat bekend om haar kalmerende en vocht inbrengende werking. Citroengras kent een sterk talg regulerend effect en het verfrist.

De lijn heeft een shampoo, een conditioner en een leave-in spray. Aangeraden wordt om van alles een klein beetje te gebruiken, dan werkt het product het beste. De producten zijn nu te koop bij de drogist. De shampoo en conditioner kosten €5,96 per stuk. De leave-in spray is €6,99.

Heb jij deze producten al in de winkel gespot? Enne, hoe verzorg jij je lange haar?

Door Marit