Beauty

Nieuwe vergelijkingssite: WieWatHaar.nl

Voor alles wat je aan wil schaffen zijn op internet vergelijk sites te vinden. Toch vond Marit Heemskerk dat er nog één miste. Een site waar je kappers en producten voor je haar kunt reviewen. De kans dat je huilend thuis komt van de kapper wordt nu dus wel erg klein!

wiewathaar.nl

De site, WieWatHaar.nl, heeft reviews over kappers en over producten. Als je ergens niet tevreden over bent, of juist heel erg blij bent kan je dat melden. Naast deze manier van reviewen is er ook een forum waar je ervaringen kunt uitwisselen. Marit houdt zelf ook een weblog bij op de site.

De reden dat Marit de site startte kwam vanuit het gemis dat ze zelf had. “Deze website heb ik puur gemaakt vanuit mijn eigen behoefte en wat ik om me heen hoorde. Toen ik erover na ging denken, kon ik me eigenlijk niet meer voorstellen dat deze site er niet zou komen. Ik hoop dat anderen net zo enthousiast over deze site zijn als ikzelf.”

wiewathaar.nl

Oprichtster Marit Heemskerk

Ik vind het een heel goed idee. Er staan ook al heel veel kapsalons op de site, zelfs de kappers uit mijn kleine dorpje staan erop.

Gaan jullie gebruik maken van WieWatHaar.nl?

Door Marit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved