Beauty

Ontharen & zo

96% van de vrouwen vindt dat ontharen beter kan. Ongelukjes, geïrriteerde huid en moeilijk bereikbare plekken zijn de boosdoeners. De website Vrouwonline.nl heeft dit namelijk onderzocht onder 1600 vrouwen.

Ruim 80% van de Nederlandse vrouwen onthaart zich wekelijks of vaker en 10% scheert zelfs iedere dag. 66% heeft wel eens een scheerongelukje, zoals een snijwond. Meer dan de helft heeft weleens te maken gehad met een genante situatie door stoppels of ongewenste haren.

50% kiest voor het scheermes en 20% gebruikt een epileerapparaat. Maar veel vrouwen geven toch aan dat ze het liefst permanent van hun haren af zouden willen zijn.

ontharen

Meer dan de helft heeft weleens een rokje niet aangetrokken omdat ze vergeten was haar benen te ontharen. 54% van de vrouwen hield haar bovenkleding weleens aan, omdat ze haar oksels niet had onthaard terwijl ze het te warm had en 40% heeft wel eens succesvol en minder succesvol geprobeerd haar bikinilijn te verhullen omdat er haren zichtbaar waren.

"Tijdens een stiekeme date streek een man zijn hand over mijn benen heen... Ik dacht: shit, d'r zit nog wat!" Ongewenst haar en intimiteit gaan nog lang niet samen. Een kwart van de vrouwen ging ooit in the heat of the moment niet verder dan zoenen om een 'stoppelige' vrijpartij te voorkomen. Een kleine 10% heeft ooit expres niet onthaard om er zeker van te zijn niet met haar date in bed te belanden.

Hoe vaak onthaar jij, en heb je wel eens onthaar-blunders gehad?!

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved