Haarstukjes van Asos.com

Beauty door Redactie

Vroeger had ik een ‘prachtig’ elastiek met allemaal plukken en pieken haar eraan. Ik maakte er de mooiste staarten en knotten mee, althans, dat vond ik zelf. Als ik er nu foto’s van terug zie lach ik mij kapot! Maar tegenwoordig kunnen haarstukjes weer helemaal, gelukkig zien ze er nu een stuk beter uit…

Er zijn losse plukken, Lady Gaga strikken en zelfs pony’s. Heel iets anders dan de vreemde frutsel elastieken van vroeger dus. Met de haarstukken kun je ook heel handig wat meer volume aan je haar geven voor als je het bijvoorbeeld wilt opsteken. Ik heb zelfs een keer een kapster de Gaga strikken zien gebruiken voor meer volume in een knot.

Alle haarstukken bij Asos zijn van Hersheson en zijn van 100% echt mensenhaar. Daarom zijn ze dus ook niet goedkoop. Maar kwalitatief dus wel heel erg goed! Met echt haar kan je ook alles doen; stijlen, krullen, wassen. Kijk bij elk haarstuk wel goed op de verpakking hoe je er het beste voor kunt zorgen.

Haarstukjes van Asos.com

Twee clips, keuze uit vijf verschillende kleuren. €29,86

Haarstukjes van Asos.com

Lengte voor je haar in vier verschillende kleuren, €169,18.

Haarstukjes van Asos.com

De Lady Gaga strik, in zes verschillende kleuren waaronder roze! €32,34

Haarstukjes van Asos.com

Of in een maatje kleiner… €28,61

Haarstukjes van Asos.com

Deze noemen ze ‘Rock Chick’, €37,32

hersheson

En deze heet ‘Sharp’ en kost ook €37,32

Hersheson heeft ook een Youtube kanaal met filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe je de haarstukken kunt gebruiken. Ga jij deze haarstukken uitproberen?

Door Marit