Beauty

Haar verknipt, wat nu?

177

Je gaat naar de kapper en hebt precies in je hoofd hoe je het geknipt wilt hebben. Je legt het helemaal uit aan de kapper en gaat vol goede moed in de kappersstoel zitten. Wanneer je haar in model is gebracht en je kijkt in de spiegel, is het toch niet helemaal wat je in gedachten had. Geen weg terug, je lokken liggen al op de grond. Wat doe je wanneer je haar verknipt is?

verknipt

Iedereen heeft vast wel eens dit moment mee gemaakt. Wanneer je naar de kapper gaat, is het eigenlijk nooit helemaal wat je in gedachten had. Meestal kan je er nog wel zelf wat van maken, maar als de kapster te enthousiast is geweest met de schaar, dan kun je wel door de grond zakken. Nadat je bent uitgehuild voor de spiegel en tot rust bent gekomen, zijn er een aantal dingen die je kunt doen...

verknipt

Ga terug naar de kapper waar je je haar hebt laten knippen. Leg rustig maar vastberaden uit dat je niet tevreden bent en dat je graag wilt dat iemand er iets aan doet. Het is heel normaal om terug te gaan als je niet tevreden bent. Bij de meeste kappers zullen ze je zeker helpen om je tevreden te stellen. De klant is immers koning. Als je haar echt verpest is door die ene kapster, zorg dan dat je de tweede keer iemand anders krijgt toegewezen.

Als je haar echt heel kort geknipt is of je kunt niet terug naar de kapsalon dan moet je er echt zelf iets van maken. Draag haarbanden, petjes, staartjes enzovoort om het kapsel op te fleuren of te verbergen. Zo kun je je coupe even verbergen tot je haar weer een stukje gegroeid is.

verknipt

Accessorize, haarband, prijs € 12,50

verknipt

Accessorize, haarband, prijs € 8,90

Je kunt natuurlijk ook nog altijd extensions gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld extensions kopen die je met een clipje in je haar kunt vastmaken. Dit is goedkoper, dan wanneer extensions permanent in het haar worden gezet. Hiermee overbrug je de tijd dat je haar weer aan moet groeien.

verknipt

Voor clip-in-extensions kun je terecht bij deze website.

Je kunt ook zorgen dat je haar weer sneller gaat groeien. Het klinkt misschien raar, maar bijvoorbeeld door het eten van pittige gerechten en het drinken van sojamelk gaat het haar sneller groeien. Wanneer je veel tomaat, sla en wortels eet, krijg je biotin binnen. Van het biotin supplement, gaat het haar sneller groeien. Je kunt ook je hoofd een massage geven, want hierdoor wordt de bloedcirculatie beter en door een betere bloedcirculatie gaat je haar weer sneller groeien. En probeer vooral niet te stressen, want van stress duurt het groeiproces juist nog langer.

verknipt

Als al deze tips niet werken, dan zit er niks anders op dan je kapsel te accepteren en wachten tot je haar weer aangegroeid is.

Wat doe jij met een verknipt kapsel? Is dat jou weleens overkomen?

Door Myrre

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

177 reacties

 • 10 maanden geleden evy3015

  Heer Bubuza is een man vol tekenen en wonderen, mijn naam is Evy Van Puype uit België. Mijn relatie probleem zorgde ervoor dat ik Heer Bubuza leerde kennen, mijn vriend liet me achter voor een ander meisje, ik was zo bedroefd en toen schreeuwde ik het uit tegen mijn vriend die me voorstelde aan heer Bubuza. ze vertelde me dat Lord Bubuza mij kan helpen dat Lord Bubuza haar hielp om haar huwelijk te herstellen, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en e-mail en vertelde hem mijn probleem en Lord Bubuza reageerde en verzekerde me dat hij me zal helpen met zijn spreuk om mijn vriend terug en dat ik het resultaat binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik volgde de instructie van heer Bubuza en deed alles wat Lord Bubuza me vroeg te doen en tot mijn grote verrassing kwam mijn vriend 14 uur later terug en huilde op zijn knieën en smeekte hem om hem te vergeven wat ik graag deed en we hebben nooit meer problemen gehad . Heb je een probleem? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of Bel en via WhatsApp: +1 505 569 0396...

 • 1 jaar geleden mila_love

  Vandaag is mijn haar verknipt... Mijn haar was een stukje boven mijn heup dus ik dacht er mag wel een stukje meer af. Normaal laat ik alleen de dode puntjes bijknippen maar nu was het wel heel lang. Ik zei tegen de kapper dat ik het een stukje onder mijn schouders wou hebben. Hij heeft het gewoon tot op mijn schouders geknipt!!! Ik vind dat echt niet staan bij mezelf... Ik huilde de hele tijd. Ik wist niet eens dat ik zo gehecht was aan mijn lange blonde lokken. Alleen als ik een dotje draag ziet het er wel oké uit... Dus ik ga nu maar elke dag een dotje dragen tot het weer een beetje gegroeid is. Vanaf nu ga ik bij de kapper weer gewoon zeggen de puntjes. 1x per jaar wil ik nog gaan. Ik hou niet van kappers. Ze föhnen je haar altijd zo op dat het ontploft lijkt. En gelukkig eet ik vaak tomaat, wortel, en sla...

 • 4 jaar geleden Bladiebla

  Vandaag is mijn haar verknipt door mijn moeder.. Ik was zo boos, en nu nog steeds. Mijn moeder heeft een kapperscursus gedaan dus ik had er wel vertrouwen in. Ze heeft me wel vaker geknipt en toen was het heel mooi. Vol vertrouwen ging ik dus op de stoel zitten, nou dat doe ik NOOIT MEER. Ze zei ik haal eraf tot het weer mooi is, want het is wel erg vlassig. Dus ik dacht, naja ze weet dat ik het lang wil houden dus ik heb er wel vertrouwen in. Ik had haar tot ongeveer tussen mijn heup en bh bandje in, lang dus. Ik kijk naar de grond en er liggen lange lokken. Dus ik MAM WAT DOE JE. Zij ach het is maar 10 centimeter. ik: TIEN?!! zij, misschien 15. ik: 15 CENTIMETER?!!. Ik dacht dat ze een grapje maakte, maar erg zelfverzekerd zat ik niet meer op mijn stoel nee. Toen was ze klaar en zei dat ze er wel trots op was. Ik kijk in de spiegel en ik was zo onwijs geschrokken. Mijn haar was net iets over mijn schouders. Ik heb gejankt. Niet normaal. Onder de douche heb ik zeker wel een uur gehuild en voelde me vreselijk lelijk en onzeker. Nu nog steeds. Ik laat mijn haar NOOIT MEER door haar knippen. Knallende ruzie nu met haar, boeit me vrij weinig. Ze moet eerst maar een sorry zeggen.

 • 4 jaar geleden _watdenkenjij_

  Ben gisteren naar de kapper geweest en me dip dye weg geknipt nu is me haar veel korter en ben er totaal niet blij mee maar ik ga zeker de tips gebruiken owja eieren in je haar en daarna goed wassen helpt ook en vitamine B

 • 4 jaar geleden Kimlizzy

  Net een half uur geleden heeft me tante me haar geknipt. Een jaar geleden had ik me haar kort laten knippen en ik vond het super lelijk. Daarom wilde ik het weer lang laten groeien. Het werd eindelijk een beetje de lengte die ik wilde en me haar werd dood dus ik moest het weer laten bijpunten. Ik zei dat ik er zo weinig mogelijo af wilde en nu is het echt veeel korter geknipt en ik ben nu keihard aan het janken want nu duurt t nog sws 2 jaar tot me haar op een voor mij mooie lengte is en ik vind het zo super lelijk het past nu niet eens meer in een knot en ik ven super boos op me tante ook al heeft ze het natuurlijk niet zo bedoeld

 • 5 jaar geleden BEfreedom

  Ik heb een deel van mijn haar gedoneerd 3 weken geleden, en het bevalt mij niet altijd even goed. Ik heb nu kort haar en achter tot mijn schouders. Maar elke keer als ik spijt krijg denk ik aan wat ik heb gedaan en stap ik weer vrolijk bij de spiegel vandaan.

  Dus ik noem het niet verknipt (:

 • 5 jaar geleden joyce

  Leuk gedaan!

  Ik ben ook vaak verpest door de kapper

  daarom knip ik het nu zelf en gaat het eindelijk goed!

  (zie mijn BLOG)

 • 6 jaar geleden Charlot Christi de Waal

  ik ben vandaag naar de kapper gegaan. Mijn moeder bleef maar zeuren dat m'n haar dood was terwijl ik voor m'n gevoel laatst nog naar de kapper was geweest. Mijn haar was toen tot het midden van mijn buik (heb krullen) en was toen ineens tot m'n borst. Het was alleen helemaal recht geknipt het daar was ik niet zo tevreden over want rond is wel heel mooi vond ik altijd. Dus ik vandaag naar de kapper, vertellen dat de dode puntjes eraf moesten (die volgens de kapster 2 cm waren, WAAROM GING IK DAN?!) en dat ik het graag rond wilde.

  Wat ik natuurlijk niet had bedacht is dat als je haar korter is, die stomme voorste lokken ook mega kort worden. Dus m'n haar was recht geknipt en ze begon met de lokken om het rond te knippen. Normaal, als m'n haar langer en doder is krullen die voorste lokken niet. En nu beginnen ze als een gek te krullen! Het ziet er niet uit, ik lijk wel een oma. Heb 2 uur lang huilend thuis alles bij elkaar geschreeuwd en terwijl ik dit schrijf springen de tranen weer in m'n ogen. M'n moeder weigert clip-ins extensions voor me te kopen (ik wil ze zelf heel graag kopen maar ik kan op dit moment niet werken door een blessure dus geen geld, YES!). Ik moet het minimaal elke dag stijlen wil het er een beetje normaal uit zien en het duurt minimaal 1,5 jaar voordat het weer een beetje op een normale lengte is. Ik weet wel dat ik nooit meer naar de kapper ga.

 • 6 jaar geleden Josje

  Ik heb het perongeluk zelf verknipt.

 • 7 jaar geleden Ilse

  Gisteren kwam de kapper (we hebben een thuiskapper) en ik heb eigenlijk in een opwelling bedacht dat ik m'n haar kort wilde, omdat dat lekker koel was net dit hete weer. Oooohh wat ben ik DOM geweest! Ik zei tegen de kapper dat ik het tot onder m'n schouders wilde, en eerst had ik het tot onder m'n bh. Maar helaas heeft ze het tot boven m'n schouders geknipt. Omdat ik heel erg dik haar heb, veert het ook nog een beetje op zegmaar. Ik vind mezelf nu net een kleuter lijken. Toen ik in de spiegel keek schrok ik me dood, maar ik zei alleen maar: 'Oh wat leuk!'. Ik wil m'n kapper namelijk niet beledigen want het is zo'n schat van een mens en ze heeft nog nooit iets fout geknipt in die 6 jaar, al ging ik wel altijd voor 'save': alleen de puntjes. Grotendeels is het m'n eigen schuld maar ja het is natuurlijk veel makkelijker om de kapper de schuld te geven! toen ze eenmaal weg was heb ik zitten janken, janken! Ik heb nooit geweten dat ik zoveel waarde hechtte aan m'n haar.. Ik kijk nu de hele tijd foto's van toen het nog lang was, maar daar krijg ik alleen maar meer spijt van. Het kammen vanochtend was ook vreselijk, al was ik wel veel sneller klaar, maar je wil dan gewoon nog verder kammen terwijl er geen haar meer zit. Gelukkig helpt het een beetje om te lezen dat ik niet de enige ben, maar het enige wat ik ga doen is wachten. En misschien extra veel in de zon ? Byee! xxxx

 • 7 jaar geleden fashiionbabiie

  ik was eergister naar de kapper gegaan in denhaag chinatown de kapsalon heten wenzhou , ik had een bos krullen en vroeg laagjes dat het voller leek, toen ik in de kapperstoel zat hebben ze een hele stuk in het midden van me haar afgeknipt waarom weet ik nog steeds niet dus er was een hele stuk uit me haar dus moest ik het heel kort laten knippen by een andere kapper , het heeft me echt kapot gemaakt en ik ga hier zeker werk van maken.:blink:

 • 7 jaar geleden felice

  ik heb net zelf een schuine pony geknipt, maar het is echt gigantischh mislukt.. ik heb mn haar op één lengte en het ziet er nu echt niet uit met allemaal happen eruit.... HELP

 • 7 jaar geleden Yassminie

  ik had het zelfde een keer bij de kapper,, het was EINDELIJK eenX lang na 2 jaar... gaat ze het helemaaal kort knippen terwijl ik om iets heeeeeeeel anders vroeg... namelijk om een mooie slag te krijgen in mijn pony. daar is de schaar toch niet bij nodig? omg en het was een speciaal zaak...

 • 8 jaar geleden kimmie013

  heb m,n haar 4 x achter elkaar moeten verven, omdat ik het blond wou hebben, (heb ik ook van mezelf maar had het bruin geverfd) dus wou het zelf gaan verven, werd het oranje, daarna nog een x overheen gegaan met blond, werd het NOG erger. daarna maar met donkerbruin eroverheen gegaan, werd ook niks want het rode bleef erdoorheen komen, toen maar uiteindelijk naar de kapper gegaan hebben er een donkere kleurspoeling over gedaan. toen was het wel mooi. maar heb zelf een aantal x mn puntjes geknipt dus het was al best kort, maar nu begint mn haar uit te vallen, het is haarbreuk denk ik. heb nu superdun haar en moet vandaag naar de kapper om de dode puntjes eraf te halen, dus nu word het weer korter en kort haar staat mij gewoon echt niet

  ik ben zo bang, zit de heletijd al te huilen

 • 8 jaar geleden Maaandyy__

  Ik heb het 1 keer gehad dat was echt vreselijk ik had een foto zeg marf meegenomen met het kapsel dat ik leuk vond en ik kreeg totaal iets anders !

 • 8 jaar geleden CantBeliebIt

  mijn zus ging een x mijn haar knippen, gewoon voor de lol. Echt een drama, na uren te hebben gehuild ben ik met mn zus naar de stad gegaan en hebben we allemaal leuke haarspulletjes gekocht op haar kosten!

 • 8 jaar geleden Caitlin

  1keertje gehad maar is pricies goed trug gegroeit xp

 • 8 jaar geleden itsdianabitchx

  1 x gehad , dat was serieus 'n ramp -_- '

 • 8 jaar geleden dominiquemeijer

  Ik heb vandaag zelf een pony geknipt het is echt heel erg mislukt maar hoe langer ik er naar kijk hoe leuker het wordt ik heb nu zegmaar zo'n lady gaga strik in en dat staat ook best leuk. ik baal er wel van dat ik mn oude haar niet heb laen zitten maar wat anders is soms ook wel leuk toch?

 • 8 jaar geleden MMLSAA

  Ik heb zelf bijna 1 jaar geleden een boblijn geknipt en het stond me heel leuk Alleen het is nu gegroeid en staat het niet echt meer achterkant dan,hebben jullie miss idee? wat ik nu kan doen?

  alvast bedanktt x

 • 8 jaar geleden jooooo

  ik wil een bobje maar twijfel nogsteeds omdat ik erg lang haar heb.. dit artikel werkt niet positief haha

 • 8 jaar geleden caro_86

  Haar verknipt door de kapper en van de zomer tog mooi lang haar hebben? ik zet snel en makkelijk haarmatten voor een prikkie! vragem og voorbeelden? Ask me

  p.s.: heb leuke voorbeelden hoe je van bob naar lang kunt B)

 • 8 jaar geleden Nikki

  Kapers luisteren ook best wel slecht naar wat je ilt hebben..

 • 8 jaar geleden Pienhoujemond

  ik ben gisteren naar de kapper geweest want me dode punten moesten er af maar er moest zo'n stuk af dat ik nu gewoon ontzettend kort haar heb! terwijl ik eerst altijd lang haar had waar ik heel erg blij mee was. het zit nu voor geen meter alleen als ik een knotje in doe staat t nog wel, maar ze heeft me haar zo recht geknipt ik voel me nu echt zo'n iemand die er altijd netjes uit ziet ofzo dus dat word voorlopig met een knotje lopen misschien koop ik wel een stijltang kijken of dat staat ?

 • 8 jaar geleden Faatje

  Mijn nicht heeft ''voor de grap'' een stuk van mn haar geknipt bij mn oren. Nu kan ik geen start meer in!!

 • 8 jaar geleden MadeByKiki

  Vandaag is mijn haar verknipt!!

  ik baal nu best wel ):

 • 8 jaar geleden juliette

  @rockingtuesday

  je hebt helemaal gelijk

  vriendin van oons ook en dat is toch wel een stuk erger haha

  ik weet niet of jij al genezen bent maar iniedergeval betersvhap

  xxxjuliette

 • 8 jaar geleden Gedeledwegverwijderd

  T groeit wel weer aan, ik vin dat mensen niet zo moeten zeuren. Ben blij dat je je haren hebt. k heb 't wel eens anders gehad door chemo's, dat is veel erger dan 'verknipt' haar..

 • 8 jaar geleden tiffany

  Ik had lang donkerbruin haar TOTDAT de kapster er een potje van maakte. Kort haar had ik toen, tot mijn schouders, terwijl ze alleen de punten eraf moest knippen. Leuk staat het wel hoor, maar toch jammer toen ik mijn lokken op de grond zag liggen, die een man met maar 1 oog weg bezemde.

 • 8 jaar geleden Floortje

  ik was mijn haar altijd gelijk na dat ik geweest ben want anders zit het nergens naar!!!

 • 8 jaar geleden pink_elephantss

  als ik het goed uitleg doe mijn kapster altijd echt precies wat ik wil tot op de milimeter !! ik ben echt blij me haar x

 • 8 jaar geleden stefanie

  Morgen moet ik bij de kapper

  Het word vreselijk ...

 • 8 jaar geleden Cherry

  was 3 maanden geleden nog bij de kapper. had hartstikke lang haar. en wou het kort RECHT knippen. komt ze met laagjes. linkerkant is nog steeds korter dan de rechter! ik vond het niet erg dat het kort was. want dat wou ik uiteindelijk. maar ze had gwn hartstikke scheef geknipt! en nu loop ik al 3 maanden met me haren vast. terwijl ik dat echt haatte vroeger. Natuurlijk moet je wel realiseren. Het is maar haar. Over 2 jaar heb ik weer me oude look terug. Tot die tijd maar hopen & zoeken naar een goeie kapper

 • 8 jaar geleden Fashion1993

  @nevermissabeat7

  doe ff normaal man

 • 8 jaar geleden Meisje

  Nog nooit gebeurt. Kijk eens op mijn site laat een berichtje achter in het gastenboek. http://gentil.webklik.nl

 • 8 jaar geleden A blonde girl

  Volegende keer andere/betere kapper nemen, die bijv. een vriendin ook heeft(als haar haar wel mooi zit als ze terug komt van de kapper natuurlijk)

 • 8 jaar geleden EddieVedder

  Mijn haar is zowat dood, maar ik ben bang voor kappers.

  mn haar is een keer onwijs kort geknipt, terwijl ik dat niet wou. Kakwijf dat me 'heeeeelemaal verkeerd begrepen' en ze 'kon het nou eenmaal niet meer aanplakken HAHAHAHA'

  KUTWIJFFFFFFFFFFFFFF ROT IN DE HEL!

 • 8 jaar geleden Melissa

  Ik maak altijd héél duidelijk hoe ik mijn pony wil hebben, en meestal knip ik dat zelf beetje bij nadat het geknipt is, liever dat de kapper het te lang laat ipv te kort knipt :p

 • 8 jaar geleden beautiful storm

  Mijn haar is van het weekend ook echt te kort geknipt.. ik baalde verschrikkelijk. Maar vanmiddag ben ik even met de krultang bezig geweest en nu vind ik het best leuk zitten . En ach, het groeit ook wel weer aan

 • 8 jaar geleden Iris31

  Heel herkenbaar dit.

 • 8 jaar geleden xDeniseek

  ik heb geen lang haar ook niet normaal en ook niet kort, ik heb het een beetje tussen de kort en normaal in, maar ik wil wel graag langer haar. ik heb niet zo lang geleden nog een pony laten knippen, maar ik heb een kruin dus moet ik er heel veel spul indoen wil ik het goed hebben. nu heb ik altijd die scheiding en aan allebei vooraan mijn haar korte lokken van die stomme pony... het is niet echt leuk en handig nu, en het groeit ook nog eens niet zo snel... (knipjes ook geprobeert maar niet zo'n mooie oplossing met een shuine scheiding)

 • 8 jaar geleden Nuran

  mijn haar hoeft niet egt goed te zitten draag toch een hoofddoek

 • 8 jaar geleden Liaann

  mijn tante is kapster en dat is zoooo handig als ik bel dat ik uitgroei heb of datg m'n pony iets te lang is kan ik vaak bijna meteen komen

  oja nog 'n tip voor meiden die het coop soleie (of hoe e dat schrijft) als je haar er heel droog van word moet je eens vragen of ze blonde verf willen gebruiken dat is namelijk beter voor je haar!!

 • 8 jaar geleden strangepanic

  De kapper knipt mn pony ALTIJD te kort...

  Maar nu is mn haar echt lelijk...

  x-te lange pony

  x-die ook nog eens half paars/half bruin is

  x-met uitgegroeide highlights

  x-als ik het los draag staat het onvrzorgd

  x-en het gaat meteen pluizen

  x-baby-krulletjes naast mn pony

  x-het hangt heel lelijk naar beneden

  x-en als laatste: het word zóo snel vet...

  kortom: Ik moet nodig naar de kapper!

 • 8 jaar geleden Damon_master_piece

  ik knip haar zelf wel geen probleem

  dus ook geen gezeur dat het kort is

 • 8 jaar geleden X_LSJ

  Ik had 2 jaar geleden heel lang krullend en vol haar. In diezelfde tijd was een vriendin van mij bezig met de kappersopleiding. Door heel vaak als model te moeten zitten en van donker naar blond en van blond naar donker te laten verven had ik na een jaar nog 2 cm haar over. wat ook nog eens totaal scheef geknipt was! Ik ben toen een half jaar echt totaal niet tevreden geweest over mijn haar en ook best wel ongelukkig omdat ik het echt heeeeeeel!!! lelijk vond, vervolgens was ik het zo zat, dat ik al mijn spaargeld van mijn rekening heb gehaald en voor een absurd bedrag 200 extensions in mijn haar heb laten zetten. ik was dan wel veel spaargeld kwijt, maar ik was nog nooit zo blij geweest met mijn lange haar.

 • 8 jaar geleden Rihanna

  ja ! me pony is te dik geknipt en past me totaal niet. ik irriteer me er kapot aan.

  gelukkig eet ik toevallig veel pittige<3 gerechten en wortels

 • 8 jaar geleden donna

  Altijd wel tevreden geweest

 • 8 jaar geleden Paulaah94

  @Yvnne dat heb ik ook altijd, alleen zit daarna nog een lange tijd niet leuk...Draag dan een staart totdat het weer goed is.

 • 8 jaar geleden yvnne

  Ik vind mijn haar toch al nooit zitten als ik van de kapper af kom.. Ze fohnen het altijd zo op dat ik net een poedel lijk!

  Eerste wat ik altijd doe als ik terugkom van de kapper is haren wassen en zelf proberen haha!

 • 8 jaar geleden An:P

  door dit verhaal lijkt het bijna alsof kort haar erg is......als het lelijk kort is geknipt is het natuurlijk een ander verhaal.

 • 8 jaar geleden kusjekusjenina

  op het moment kijk ik weer in de spiegel en denk.... HELP! Maar extension..... ik weet niet

 • 8 jaar geleden Georgiana

  Nooit last van gehad. Ik ga altijd voor extreme kapsels, niet te simpel, en vind kort ook echt geen probleem .

 • 8 jaar geleden Zeaufvie

  Ik vroeg de kapster om advies, ik wist niet wat precies bij me paste. Maar wat ze deed.. het resultaat was een kokosnoot-helm-kapsel. Echt verschrikkelijk. Het duurde een tijdje voordat het weer normaaal geroeid was. Het probleem is gewoon dat mijn haar krult, dus dat kapsel stond echt vreselijk bij mij. Gelukkig is het nu al lang geleden.

 • 8 jaar geleden potjepindakaas

  Ik heb dat een keer gehad. Echt vreselijk! Ik had letterlijk een bloempotkapsel daarna.. En nu na 7 jaar word ik er nogsteeds mee 'gepest'

 • 8 jaar geleden BAANAAAAN

  @QueenE Oww jaa. Same heeeeree!

 • 8 jaar geleden Elina

  heb ik vaak gehad vroeger!

  tot ik besloten heb om gewoon op safe te spelen en het allemaal lang te laten groeien :p

 • 8 jaar geleden bette17xxx

  bij de action heb je ook van die extensions, mijn vriendin heeft ze best vaak in, ze zijn in ieder geval goedkoper dan op die site!

 • 8 jaar geleden Serafijn

  Daarom knip ik dus zelf mijn haar en laat niemand anders er aan komen :d

 • 8 jaar geleden Anne

  Als ik zeg laagjes, doen ze altijd laagjes die 1 cm uit elkaar liggen (zegmaar)

 • 8 jaar geleden GummyBear123_

  heb ik gelukkig nog nooit gehad !!

 • 8 jaar geleden Ladychoco

  toen ik bij de kapper zat zat het nog wel leuk, alleen toen had hij er nog een stuk afgedaan en toen was het super lelijk, het is nu gelukkig alweer een stuk aangegroeid

 • 8 jaar geleden Paula

  Gelukkig nog nooit echt gehad, maar handige tips ;D

 • 8 jaar geleden Charlotte

  idd, mijn haar wordt altijd te kort geknipt als het net weer is gegroeit en het is eigelijk nooit mooi als ik van de kapper kom maarja

 • 8 jaar geleden D

  Serieus zondag gehad, omg wat was ik boos! Maar erg herkenbaar idd

 • 8 jaar geleden emela

  Gellukig heb ik dat nog nooit meegemaakt

 • 8 jaar geleden ilovebakery

  oh dat weetik nogweel, toen mijn haar bij de kapper nog nat was leek het gewoon lang, dat was een ander verhaal toen het opgedroogd was, zo erg vond ik het ;p

 • 8 jaar geleden Renate

  dit is nou precies waarom ik mijn eigen haar knip. zo is het altijd naar wens.

  @ xaela, waar slaat dat nou weer op, er zijn heel veel mensen die gewoon normaal hun eigen haar kunnen knippen hoor, ik gebruik gewoon een kappersschaar en ik heb al ervaring omdat ik ook soms andere mensen hun haar knip.

 • 8 jaar geleden xCupCake1

  komt bekend voor-.-

 • 8 jaar geleden Bella

  ik durf het nooit te zeggen tegen de kapper....

 • 8 jaar geleden Maartje

  ik heb meteen aan m'n moeder gevraagd of ze wortels, tomaten, sla en sojamelk koopt, want mijn haar ziet er sinds een week niet uit!

 • 8 jaar geleden ladyaisha

  en dit is me net 2 dagen geleden gebeurd...

 • 8 jaar geleden O216

  mijn haar is gelukkig nog nooit verknipt, maar we helemaal verknalt qua kleur enzo. het was veeel te donker en machde helemaal niet meer bij mn huidskleur!

 • 8 jaar geleden xColinn

  Jaaaaaa!

  tis nu net te kort. LELYK. ik draag t altyd in n knotje/staart/etc. ik doe t om de 10 m,inuten weer goedxd

 • 8 jaar geleden Fay

  best handig!

 • 8 jaar geleden error404namenotfound

  nee, altijd wel tevreden eigelijk

 • 8 jaar geleden floweer

  ik heb nu gelukkig een goede kapster.. de vorige knipte altijd mijn pony veel te kort :S

 • 8 jaar geleden Excognitatiom

  @summerproof, dat had ik dus ook ): terwijl het net EIN-DE-LIJK was gegroeid op een mooie lengte

 • 8 jaar geleden Naomi

  In het verleden wel paar keer gebeurd (ene kant langer, schuin, te kort, was echt een prutser van een kapster)

  Maar nu gelukkig al minimaal 5 jaar een vaste kapster die precies snapt wat ik bedoel !

 • 8 jaar geleden Excognitatiom

  voor clip in extensions kan je beter op ebay kijken, VEEL goedkoper. heb je al setjes voor 10 / 20 /30 euro.

  mijn haar is ook compleet verknipt en ik draag nu ook clip in extensions.

 • 8 jaar geleden Sarah

  Pony te kort, haar véél te kort, veel te brede rechte pony. Heb al wat afgehuild, ja. Maar hoe kut 't ook is, het groeit altijd weer terug.

 • 8 jaar geleden CHMCL

  Ik knip het nu gewoon zelf. Als ik weer eens wat totaal anders wil ga ik wel weer naar de kapper. Het is me wel een keer gebeurd dat het niet goed was, maar toen was het niet zo kort dat ik er niks meer mee kon, gelukkig.

 • 8 jaar geleden HartYou

  Mijn kapsel is ook vaak verkeerd geknipt. Vooral een pony, niet netjes zodat mijn haar niet in een staart kon. 1 keer, ik wilde een schuine pony....Echt dat zag er niet uit, moest ik thuis ook elke keer aan de slag om niet voor gek te lopen. Gelukkig heb ik nu een vaste kapster, die het wel helemaal begrijpt en het goed kan!!!

 • 8 jaar geleden Rainbow

  Gelukkig nooit gehad

 • 8 jaar geleden Danielle

  Ik heb in het najaar een rechte pony laten knippen, maar ik was het al snel zat, dus ik loop nu al maanden met een clipje..

  in het begin moest ik het recht naar achteren doen, maar nu kan ik het gelukkig opzij vastzetten.

 • 8 jaar geleden chooseless

  Ik heb juist een hele fijne kapster die ook daadwerkelijk begrijpt wat 2 cm is Jippie!

 • 8 jaar geleden floortye

  @ SARxx:

  Ja maar er is een verschil tussen een kapsel wat niet helemaal precies hetzelfde is (dat verwacht ik ook niet) en zeggen dat er maar 2 cm afgaat en er vervolgens 10 cm afknippen (wat mij dus wel is gebeurd)

 • 8 jaar geleden xeala

  Wat een kritiek op kappers, sommige mensen denken het echt beter te weten en het zelf te gaan knippen met een keukenschaar..

  lekker bot en niet recht zoals ik de meeste meisjes in de stad zie lopen met hun mooie zelf geknipte haren waarvan de ene kant zowat 3 cm langer is als de andere.

  Goed bezig <_<

 • 8 jaar geleden yaraannisa

  Ik heb er ook last van gehad, ik vroeg tot op mijn scouders en het hangt nu toch eht ver boven mijn schouders.... xx

  yaraannisa.blogspot.com

 • 8 jaar geleden Sanne

  ik zei tegen de kapper: alleen de korte puntjes,

  zei zegt: ongeveer 2 cm?

  ik zei: ja dat is goed.

  KNIPT ZE ER 15 CENTIMETER VANAF!

 • 8 jaar geleden SARxx

  Ik ben zelf kapster.. Veel mensen denken dat als ze een plaatje meenemen dat het precies zo word. Maar het kan nooit precies hetzelfde worden. Ieder haar is tenslotte anders van textuur, dikte etc.

  Ook als mensen precies hetzelfde kapsel willen als 'de vorige keer' gaat nooit helemaal lukken, iedere kapper heeft een eigen knipstijl, en zelf als je door dezelfde kapper word geholpen krijg je nooit helemaal hetzelfde (picasso kan toch ook nooit 2x exact hetzelfde schilderij namaken, waarom zouden kappers dat wel met een kapsel kunnen).

 • 8 jaar geleden xXJeWeLXx

  Uhm... gewoon beter uitleggen wat je wilt?...

  En desnoods een plaatje/foto uit een tijdschrift ofsoo meenemen van hoe je het wilt?...

 • 8 jaar geleden Loepsie

  Ja. En daarom ga ik dus nooit naar de kapper, ik knip mijn haar lekker zelf. Het lijkt wel of kappers een hekel hebben aan lang haar ofzo ><

 • 8 jaar geleden xxDionne

  Ik heb t ook een keer gehad! Ze had het uitgedunt! Verschrikkelijk!! Daar gingen mijn mooie blonde lokken.. heeft maanden geduurd voordat het weer een beetje normaal zat..

 • 8 jaar geleden Tauriël

  haha, dit is waarom ik altijd zo moet lachen als ik die reclame voorbij zie komen met: 'Wil je je haar net zo mooi hebben als dan je net van de kapper komt?'

  Mijn haar zit namelijk verschrikkelijk en altijd verknipt, als ik van de kapper kom!

 • 8 jaar geleden Inspiratieloos2

  heb het toen zelf bijgeknipt, zag er wel beter uit gelukkig :P

 • 8 jaar geleden CherryCharlie

  In de brugklas had ik nog een pony en de kapster had hem tot VER boven mijn wenkbrauwen geknipt... Uiteindelijk zag het er niet uit en om het te redden zette ze het overeind met gel! Ik leek wel een jongetje!:'(

  Gelukkig heb ik nu geen gekke kuif meer en mooie lange lokken

 • 8 jaar geleden xhayabusax

  Het kan voorkomen dat je haar niet goed is geknipt..

  Maar vaak moet je er zelf ook nog aan wennen.

  Ik had de vorige keer met mijn highlights en lowlights dat het niet goed was verdeeld over mijn kapsel.

  Ik ben terug gegaan en ze hebben kosteloos mijn haar "afgemaakt".

  Gewoon terug gaan en door een andere kapper het weer mooi laten maken. Je hebt er immers voor betaald!

 • 8 jaar geleden José

  Dit is me 1 keer overkomen en zag thuis pas hoe erg het was. ik moest echt hard huilen man :p. Ik ben toen ook bang voor de kapper geworden. en sindsdien ben ik bij een andere kapper en die is geweldig en ik ben niet meer bang!

 • 8 jaar geleden Ilse

  Ik heb dat eigenlijk nooit meegemaakt. Laat ik nou ook geen spannend kapsel hebben.