Beauty

Style je haar in ‘The Look of Music’

Houd jij van popmuziek à la Lady Gaga, rocklegends als Kurt Cobain of sta je liever te 'viben' op R&B? Kortom, houd je van een bepaald soort muziek? Wees creatief en laat dat zien in je coupe. Gooi het in je haar!

Schwarzkopf organiseert een grote internationale wedstrijd, genaamd ‘The Look of Music’. Een wedstrijd waarbij je een kapsel creëert dat geïnspireerd is op jouw favoriete muziekgenre. De look met de meeste stemmen wint een compleet verzorgd VIP pakket voor 2 personen inclusief kaarten voor de spetterende finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf op 14 mei!

Leuk detail: Schwarzkopf zal tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf de winnende looks tentoonstellen.

look of music

look of musiclook of music

Doe mee en creëer je persoonlijke Look of Music hairdo! Jouw creatie zal te zien zijn in de Look of Music fotogalerie waar iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet.

Hoe werkt het?
Upload een rechtopstaande foto van jezelf met jouw 'Look of Music' haarstijl. Wanneer je foto is gepubliceerd, kan er op jouw look gestemd worden! Bij elke stem ontvang je een notificatie in je inbox. Je weet dus meteen hoe populair jouw look is!

Wil je graag meedoen, maar heb je nog geen inspiratie om aan de slag te gaan? Bekijk dan de 'Laat je inspireren' pagina van lookofmusic.nl.

Je kunt ook meedoen door te stemmen! Stem op je favoriete looks en maak ook kans op 2 VIP kaarten voor de finale van het Eurovisie Songfestival.

Doe mee, wees creatief, leef je uit en win! Kijk voor meer informatie op stralendhaar.nl. Veel succes!

Zijn er artiesten die jou inspireren?

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved