Beauty

Get Aussiefied met Aussie!

Vanaf oktober is er een nieuw haarverzorgingsmerk verkrijgbaar in Nederland, genaamd Aussie. Om de lancering te vieren vond vorige week de Aussie Launch Party plaats op Strand Zuid in Amsterdam. Girlscene was erbij aanwezig en ondanks de regen waanden we ons even in het zonnige down under.

Get Aussiefied, met Aussie

Get Aussiefied, met Aussie

Met onze hakken in het zand, een cocktail in de hand en Aussome muziek van het bekende DJ-duo Mnr. Broekjevol (Bas Kosters) en Mevr. Bloesjevol was de Australische laidback vibe de hele avond voelbaar aanwezig. Er werd geproost, gedanst en er was een real life experience waarbij gasten voor even werden meegenomen naar de wilde natuur en het inspirerende stadsleven van Australië. De hakken gingen uit en één voor één werd je opgehaald om geblinddoekt (!) de mysterieuze tent te betreden en de Aussie experience te ondergaan. Een bijzondere ervaring waarbij al je zintuigen werden geprikkeld.

Aussie is een idee van de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond. Tijdens een bezoek aan Australië werd hij geïnspireerd door de lokale fruitsoorten en kruiden, die hij zeer geschikt vond voor een haarverzorgingslijn.

Get Aussiefied, met Aussie

Aussie is een lijn bestaande uit diverse shampoos en conditioners, met cute names als Luscious Long, Aussome Volume en Colour Mate. Een must om te proberen? Zonder twijfel de 3 Minute Miracle Reconstructor. Deze intensieve conditioner maakt je haar heerlijk zacht en heeft maarliefst 15 awards gewonnen, zowel in Groot-Brittannië als Scandinavië. Wat zit er zoals in een Aussie flesje? Onder andere eucalyptus, munt, avocado en perzikpit-olie die helpen het haar te voeden en te verzorgen.

Na afloop gingen we naar huis met een goedgevulde goodiebag. De experience is in the bag, maar nu werd het tijd de proef op de som te nemen. Het resultaat? Zachte en verzorgde lokken. In de douche komt er tijdens het wassen van je haar en schuimen van de shampoo een heerlijke geur vrij. Wij zijn officieel Aussiefied, een echte aanrader.

Aussie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij Etos vanaf € 6,99.

Heb jij al eens gehoord van Aussie? En hecht jij waarde aan één merk of gebruik je allerlei haarproducten door elkaar?

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved