Beauty

Stem op jouw favoriete Aussie Angel en win!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De zoektocht naar de ultieme Aussie Angel voor het nieuwe haarverzorgingsmerk Aussie is volop aan de gang! Stem daarom nu op jouw favoriete Aussie Angel en maak hiermee direct kans op een Aussome 3 Minute Miracle treatment! Laat weten wie jouw favoriet is én win!

Het Australische haarverzorgingsmerk Aussie, bestaande uit diverse shampoos en conditioners met leuke namen als Aussome Volume en Colour Mate, is al jaren een grote hit overseas en is binnenkort ein-de-lijk ook in Nederland verkrijgbaar. Wij kunnen niet wachten! Een paar weken geleden was Girlscene aanwezig bij de lancering van Aussie en hebben bij thuiskomst direct ons haar in de shampoo gezet. Het resultaat? Zachte en verzorgde lokken. In de douche komt er tijdens het wassen van je haar en schuimen van de shampoo een heerlijke geur vrij. Wij zijn om. Aussie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij Etos vanaf € 6,99.

Om de komst van Aussie naar Nederland te vieren, is Aussie een zoektocht gestart naar de ultieme Aussie Angel! Tot maart 2012 worden er elke maand 2 winnaressen geselecteerd als Aussie Angel of the Month. De in totaal 20 Angels of the Month winnen het uitgebreide haarverzorgingspakket van Aussie en zijn de finalisten van de Ultimate Aussie Challenge. De winnares van de Challenge mag zich Ultimate Aussie Angel of the Year noemen en wint 2 vliegtickets naar Australië!

http://www.girlscene.nl/beauty/haar/2011/juli/get_aussiefied_met_aussie

Rosalie is Aussie Angel of the Month! Gefeliciteerd!

http://www.girlscene.nl/beauty/haar/2011/juli/get_aussiefied_met_aussie

En de wildcard ging naar Thalita!

De Aussie Angels van de maand augustus zijn bekend. Zij krijgen een heerlijk pakket thuisgestuurd met heerlijke Aussie producten waar je een jaar lang mee vooruit kunt en zijn hierdoor tevens gekwalificeerd voor de finale in maart. Tijdens een groot event wordt dan de Ultimate Aussie Angel gekozen en de winnares wint twee vliegtickets naar Australië, beschikbaar gesteld door Australian Backpackers.

Stem nu op jouw favoriete Aussie Angel op de Aussie-pagina en maak kans op de Aussome 3 Minute Miracle conditioner! Laat je mailadres achter bij het stemmen en wie weet ben jij een van de gelukkigen! Wil je meer weten over de Aussie Angel Challenge? Klik hier voor meer informatie.

Ps. Wil je zelf ook Aussie Angel worden? Vanaf begin november kunnen mensen jou tippen via aussie.fashionscene.nl om Aussie Angel te worden. Je ontvangt dan een unieke code, waarmee je je foto en profiel kunt uploaden op de site. Zo maak jij ook kans op die reis naar Down Under! Zorg dus dat je vanaf november getipt wordt.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved