Met Aussie naar Australië!

Beauty door Redactie

Haarverzorgingsmerk Aussie blijft ons verrassen. Vorige week konden we dan ein-de-lijk naar de Etos rennen, om onze favoriete Aussie producten in te slaan en uit te stallen in de badkamer. We know already, tell us something new! Nou, wist je dat jij nu zelf ook een Aussie Angel kunt worden? Vandaag is de Aussie Angel Challenge officieel geopend!

Aussie

Aussie

Eerder kon je gescout worden, maar nu kun je jezelf opgeven! Of je kunt een vriendinnetje tippen om Aussie Angel te worden.

Wat moet je doen?
1. Alle meiden/vrouwen in Nederland tussen de 18 en 35 jaar kunnen zichzelf via de ‘Become an Aussie Angel’ button op Aussie.Fashionscene.nl aanmelden als Aussie Angel.
2. Ben jij ‘Aussiefied’ door de jury? Dan kom je met je profiel en foto op de website.
3. Vriendinnen en familie kunnen via de stembutton (het knopje naast jouw foto) op je stemmen. Thank god for social media, want via Facebook en/of Twitter kunnen zij jou promoten met de daarvoor bestemde buttons.
4. Ook kun je een vriendinnetje tippen om Aussie Angel te worden, door op het ‘Tip a friend’ knopje te klikken op de homepage.

Win jij of een vriendinnetje dat jij hebt opgegeven uiteindelijk de titel ‘Ultimate Aussie Angel’? Hello Down Under! Dan zitten jullie Aussie Angels binnen no time in het vliegtuig naar het warme en prachtige Australië!

Iedere maand worden er 2 Aussie Angels of the Month gekozen. Zij winnen een Aussie haarverzorgingspakket en mogen deelnemen aan de finale, die in maart 2012 plaatsvindt.

Succes!

Aussie

Ps. Nog geen 18? Leg dan tenminste je coupe in de watten en waan je in het land van de surfers en kangoeroes (get the Aussie experience!) met de heerlijkehaarproducten!

Ben jij al bekend met Aussie?

Door Marjolein