Fashion

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Tijdens modeshows showen modellen de mooiste kleding en accessoires. Het kan alleen nog best moeilijk zijn om te bedenken hoe je die in real life tot een outfit combineert. Daarom is er de rubriek 'Trends op Blogs' waarin we kijken hoe modebloggers de trends van de catwalk vertalen naar de straat. Met nu: spiegelglazen.

In de jaren ’80 en ’90 reuze hip, daarna weggestopt in het hoekje ‘fout’. Maar ze zijn weer terug van weggeweest: zonnebrillen met spiegelglazen. Te koop in alle kleuren (oranje, blauw, groen) en vormen (rond, ovaal, aviator). Wij spotten de brillen op catwalks van Theyskens’ Theory, Moschino Cheap and Chic en Trussardi.

Trends op blogs Trends op blogs

Sabrina van Afterdrk combineert haar spiegelglazen met een simpel wit T-shirt en zwarte jeans voor een coole look.

Trends op blogs

Trends op blogs

Veronica kiest voor kleur met haar felgroene zonnebril met rond montuur, witte top, witte blazer en roze broek van Zara.

Trends op blogs

Trends op blogs

Chiara van The Blonde Salad gaat voor sporty chic en combineert haar zonnebril van Spektre met een jas van Alexander Wang, skinny jeans en zwarte sleehakken.

Trends op blogs

Trends op blogs

Veronica (hé, nog een Veronica!) laat het blauw van haar spiegelglazen terugkomen in de bloemenprint op haar rokje. Haar overwegend witte outfit vrolijkt er flink van op.

Trends op blogs

Trends op blogs

Wil jij ook een zonnebril met spiegelglazen? Girlscene zette een paar exemplaren voor je op een rijtje:

Trends op blogs

Zwart met oranje, Karmaloop, prijs: € 8,67

Gele ronde bril, ASOS, prijs: € 15,77

Urban Outfitters, prijs: 12,62

Wat vind jij van de zonnebrillen-met-spiegelglazen-trend? Hot or not?

Door Melissa

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved