Advertorial: Vier Australië Day met Aussie

Beauty door Redactie

G’day girls! Vandaag is het Australië Day. De dag om stil te staan bij al het moois dat uit Australië afkomstig is. En wij vieren mee! Want wij, zo is gebleken uit jullie reacties, zijn vooral happy met het mooie haarverzorgingsmerk Aussie, geïnspireerd op het prachtige down under.

Een klein stukje geschiedenis: Op Australië Day wordt gevierd dat in 1788 de eerste vloot van elf schepen vanaf Groot-Brittannië Sydney bereikte. Meiden van onze leeftijd vieren deze dag met feestende familieleden en vrienden! Gekleurde vlaggetjes op straat, grote barbecues, Australische muziekacts, een botenparade en spectaculair vuurwerk in de haven… Een geweldige belevenis! Dus ook voor onze dutch girl Madelon, die zich momenteel in Brisbane bevindt.

Back to Aussie! Want vorige keer deelde de redactie haar favoriet van het haarverzorgingsmerk Aussie, namelijk de 3 Minute Miracle Reconstructor! Een conditioner waar je een behoorlijk tijdje zoet mee bent. De eucalyptus, avocado en perzikpit-olie helpen je haar niet alleen te voeden en te verzorgen, maar maken je lokken ook nog eens heerlijk zacht.

aussie

En wat bleek, jullie waren het roerend met ons eens!

Ook favoriet onder onze lezeressen is de 3 Minute Miracle Frizz Remedy; speciaal ontwikkeld voor pluizig en eigenwijs haar. Ideaal voor tijdens het onstuimige weer van de afgelopen weken!

aussie

Ben jij wel eens in Australië geweest, tijdens Australië Day?

Of sta je te popelen? Bekijk de avonturen van Madelon! En wil je meer weten over Aussie? Klik dan hier!

Door de redactie