DIY: Celebrity haar

Beauty door Redactie

Op de rode loper zien we vaak de mooiste kapsels. En hoewel het er vaak 'echt niet zo moeilijk' uitziet, als we voor de spiegel staan loopt het vaak toch op een drama uit. In deze filmpjes wordt stap voor stap uitgelegd hoe je wél die celebrity kapsels bij jezelf creëert.

We zijn op de redactie allemaal groot fan van deze haarstijl, wauw! De visgraatvlecht in plaats van het kleine 'Laurenvlechtje' in je knotje verwerkt. Super chic (&mooi!). In de stijl van Glee's Dianna Agron.

Altijd al eens een boblijn willen proberen maar nog steeds niet de ballen gevonden om je mooie lange haren af te knippen. Creeer een Faux Bob, net als Shakira.

Super leuk dit boho chic vlechtje, hoe je dit nonchalante vlechtje in de stijl van Diana Kruger maakt zie je in het filmpje.

 

We zijn inmiddels zo'n negentig jaar verder, maar de twenties zijn misschien nog wel hotter dan negentig jaar geleden. Daar hoort natuurlijk een fabulous twenties kapsel bij. Het kapsel van Lauren Conrad was voor dit kapsel als inspiratie gebruikt.

Blake Lively's rommelige fishtail vlecht is geliefd. In dit filmpje zie je hoe je hem zelf kunt maken.

Dus, welk kapsel ga jij van het weekend eens bij jezelf proberen?

Bron: Look.co.uk

Door Annemerel