Hollywood make-over

Beauty door Redactie

Een regenachtige zondagmiddag met vriendinnen, niks te doen..? Of sta je misschien op het punt om naar de kapper te gaan en voor een complete metamorfose te kiezen? Wij hebben een super leuk online programmaatje gevonden waarmee je jezelf een Hollywood make-over kunt geven. Zeg maar net als pruiken passen, maar dan anders...

makeover

Enige dat je voor het programma nodig hebt is verbinding met het internet en een foto waarop jouw haar strak naar achteren is gebonden en waarop je recht in de camera kijkt. Je gaat naar de applicatie, upload je foto, geeft aan waar de puntjes van je ogen, lippen en kin zitten et voila, het passen kan beginnen. Past het pruikje toch nog niet helemaal lekker? Dan kun je aan de groene puntjes 'trekken' zodat 'ie helemaal op maat gemaakt wordt.

makeover

En dan kan het passen beginnen? Girlscene redactrice Annemerel pastte de kapsels van Michelle Williams, Keira Knightley, Lauren Conrad, Gwyneth Paltrow, Annalynne McCord, Kate Moss, Alexa Chung & Cameron Diaz.

makeover

Daarna ging ze voor kleur, de kapsels van Nicki Minaj en Lady Gaga vielen niet zo in de smaak, maar het blauw en roze van Katy Perry staat best wel grappig toch? Hmm...

makeover

Maar eerlijk is eerlijk, misschien kan ze beter investeren in een hoop volume en een goede haarstylist, want de kapsels van Lauren Conrad en Blake Lively staan toch het best, toch? En om die kapsels te creëren hoeft er geen schaar of verf aan te pas te komen.

Kenden jullie dit programmaatje al? Welk kapsel ga jij jezelf als eerste aan laten meten?

Klik hier voor het programma!

Door Annemerel