Advertorial: Geef je op voor de Aussie Angel Challenge!

Beauty door Redactie

Aussie update! Zoals liefhebbers van het haarverzorgingsmerk weten, is Aussie al sinds juli 2011 op zoek naar haar ‘Angels’! Meiden met prachtige lokken, van krul tot stijl en van redheads tot brunettes met een natural look en down-to-earth persoonlijkheid. Via de ‘Become an Aussie Angel’-knop op aussie.fashionscene.nl kunnen meiden zich aanmelden om mee te doen met deze Aussie Angel Challenge!

Inmiddels zijn maar liefst 550 females ‘Aussiefied’ door de jury! Zij staan met een persoonlijk profiel op de website en family and friends kunnen op hen stemmen en hun supporten via Facebook en Twitter. Uit deze grote groep ladies zijn de afgelopen maanden 16 Aussie Angels of the Month geselecteerd die zich direct kwalificeerden voor de grote finale!

aussie

aussie

Maar dan nu, het allerbelangrijkste: jij kan nog meedoen! Tot en met vrijdag 9 maart (that’s right, nog maar een paar dagen!) kan jij je aanmelden… spannend!

De finale van de Aussie Angel Challenge wordt op donderdag 29 maart gepresenteerd door presentatrice Nikkie Plessen. In de jury zit onder andere stijlicoon Liza Sips. Zij hakken de knoop door.

Want ben jij straks de lucky winner? Dan ben jij niet alleen ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’, ook win jij twee vliegtickets naar down under Australië, aangeboden door Australian Backpackers!

Heel veel succes!