Rosalie is de Ultimate Aussie Angel!

Beauty door Redactie

Haarverzorgingsmerk Aussie riep gister de 'Ultimate Aussie Angel' uit. Er werd maanden naar de ‘Angel’ gezocht, en wij hadden daar al vaker artikelen over gepost, dus misschien hebben jullie zelfs wel meegedaan! Gisteravond werd bekend dat Rosalie de winnares werd. Zij versloeg daarmee maar liefst 630 concurrenten!

aussie

Sinds juli 2011 was Aussie op zoek naar ‘Angels’: meisjes met prachtige lokken. Krul, stijl, blondine, brunette of roodharig, alles is goed! De angel moest een natural look hebben en een down-to-earth persoonlijkheid. Je kon je via de site aanmelden en uit die grote groep werden 20 finalisten gekozen.

aussie

Gisteren vond de finale plaats, die geheel in de hand lag van Nikkie Plessen. Upcoming singer songwriter Rachèl Louise en DJ-duo Claire & Sheila Hill voorzagen de avond van een swingende beat. De jury bestond uit actrice en stijlicoon Liza Sips, presentatrice en ex-topmodel Nadia Palesa Poeschmann en beautyblogger van Beautylab.nl Serena Verbon.

Twintig finalisten gingen tijdens het afsluitende evenement de strijd aan in drie verschillende rondes, met als hoogtepunten de catwalk van zand en de surfsimulator. De Jury koos unaniem voor de vijfentwintigjarige Rosalie als de ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’. Rosalie had volgens hen de meest 'aussome' look en personality.

aussie

Rosalie won twee vliegtickets naar Australië, aangeboden door Australian Backpackers. "Ik ben opgegroeid aan het strand; de beach look is mij dus aangeboren. Ik ben spontaan, avontuurlijk en hou van reizen. Ik verheug mij enorm op deze geweldige reis naar down under, aangeboden door Aussie", aldus de winnares.

Door Annick