Beauty

Haarverzorging & haarstyling

6

Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen op Girlscene heeft Schwarzkopf een nieuwe website. De website is super strak, een beetje chic en stoer, en bevat alles over haar.  Zo vind je er tips en trics, trends, weetjes, catwalklooks en nog veel meer. Een hele handige website als je alles wilt weten over hoe jij het beste je haar kunt verzorgen, kleuren, wassen etcetera. We like!

schwarzkopf

De website heeft verschillende kopjes: trendy looks, haarkleuring, haartips, haarverzorging en haarstyling. Twee van deze kopjes lichten wij uit, zodat je een beter idee krijgt over wat er allemaal op deze nieuwe website te vinden is.

Haarstyling
In dit kopje worden veel verschillende haarstijlen uitgelicht. Perfect als je een bezoekje aan de kapper hebt gepland en eindelijk eens wat anders wilt doen met je haar. Je inspiratie doe je hier op. Verder zijn er stijltips te vinden, trends op het gebied van kapsels en hippe opsteekkapsels.

Schwarzkopf

Haarverzorging
Onder haarverzorging vind je veel tips over hoe je zorgt dat jouw haar gezond en glanzend blijft. Zo wordt bijvoorbeeld verteld hoe je specifiek lang haar mooi houdt en je wordt gewezen op de feiten en fabels binnen haarverzorging. Klopt het bijvoorbeeld dat je haar sneller gaat groeien door het eten van vitamine? En is mayonaise inderdaad goed voor je haar? Dit en nog veel meer vind je onder het kopje ‘haarverzorging’.

Schwarzkopf

Een website met veel leerzame weetjes, tips en een gigantische hoeveelheid aan inspiratie: daar houden wij wel van. De website wordt heel regelmatig geupdated, dus je bent altijd op de hoogte van nieuwe dingen. Na het regelmatig checken van deze website en het opvolgen van de tips ben jij in ieder geval verzekerd van gezond en stralend haar!

Heb jij nog tips op het gebied van haarverzorging of haarstyling?

Door de redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 5 jaar geleden Christel

  Een goede tip die ik eens gelezen heb is: borstel je haar niet te vaak. Dit is wel verleidelijk maar maakt je haar vooral in de winter snel statisch! Als je toch je haar wilt borstelen is het handig om eerst haarlak op je borstel te spuiten. Werkt perfect Deze tip heb ik van www.tipsvoorhaar.nl en hier komen ook leuke blogs voorbij!

 • 7 jaar geleden loviesxx

  @soofx123 je zou je puntjes zelf bij kunnen houden met een scherpe schaar, kleine beetjes om de x aantal weken en na een half jaar (of langer) naar de kapper gaan om het helemaal recht te laten knippen). Mijn haar ziet er nu verzorgder uit sinds ik zelf steeds een klein beetje knip, en het groeit ook sneller!

  Ik weet alleen niet of dit wel zo goed is haha

  andrelon creme spoeling werkt ook!

 • 7 jaar geleden Milaaa

  Mijn haar is best wel droog en dood, iemand tips zonder naar de kapper te gaan???

 • 7 jaar geleden Zuurstokjexx

  @magiclove ik was het wel gewoon elke dag anders word mijn haar heel erg vet!

 • 7 jaar geleden Wietske

  Geen reacties?

  Nou ja, hier een tip; Was het NIET te vaak, dat is slecht voor je haar.

  Om de dag is prima. (:

 1. 1