Beauty

Haarverzorging & haarstyling

Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen op Girlscene heeft Schwarzkopf een nieuwe website. De website is super strak, een beetje chic en stoer, en bevat alles over haar.  Zo vind je er tips en trics, trends, weetjes, catwalklooks en nog veel meer. Een hele handige website als je alles wilt weten over hoe jij het beste je haar kunt verzorgen, kleuren, wassen etcetera. We like!

schwarzkopf

De website heeft verschillende kopjes: trendy looks, haarkleuring, haartips, haarverzorging en haarstyling. Twee van deze kopjes lichten wij uit, zodat je een beter idee krijgt over wat er allemaal op deze nieuwe website te vinden is.

Haarstyling
In dit kopje worden veel verschillende haarstijlen uitgelicht. Perfect als je een bezoekje aan de kapper hebt gepland en eindelijk eens wat anders wilt doen met je haar. Je inspiratie doe je hier op. Verder zijn er stijltips te vinden, trends op het gebied van kapsels en hippe opsteekkapsels.

Schwarzkopf

Haarverzorging
Onder haarverzorging vind je veel tips over hoe je zorgt dat jouw haar gezond en glanzend blijft. Zo wordt bijvoorbeeld verteld hoe je specifiek lang haar mooi houdt en je wordt gewezen op de feiten en fabels binnen haarverzorging. Klopt het bijvoorbeeld dat je haar sneller gaat groeien door het eten van vitamine? En is mayonaise inderdaad goed voor je haar? Dit en nog veel meer vind je onder het kopje ‘haarverzorging’.

Schwarzkopf

Een website met veel leerzame weetjes, tips en een gigantische hoeveelheid aan inspiratie: daar houden wij wel van. De website wordt heel regelmatig geupdated, dus je bent altijd op de hoogte van nieuwe dingen. Na het regelmatig checken van deze website en het opvolgen van de tips ben jij in ieder geval verzekerd van gezond en stralend haar!

Heb jij nog tips op het gebied van haarverzorging of haarstyling?

Door de redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved