Quality time: leuke hobby's die je kunt doen met je lover

Love door mischa

In het begin is een relatie altijd nog leuk. Alles is nog spannend en nieuw. Maar na een tijdje begint het normaal te worden. De leuke ideeën voor dates raken eigenlijk een beetje op. Maar no worries, we got you! We hebben speciaal voor jou een aantal leuke hobby's bij elkaar verzameld die je kunt doen met je lover

Lees ook: Dit zijn 5 redenen waarom jouw (bed)partner mee zou moeten betalen aan je anticonceptie

Nieuwe hobby met je partner

Soms is de romantiek tussen jullie gewoon ver te zoeken, dat kan natuurlijk gebeuren. Tijd om samen weer wat leuks te gaan doen dus! Jullie kunnen samen starten met een nieuwe hobby. Dingen die jullie samen kunnen doen. Wie weet brengt dat jullie wel weer dichter bij elkaar. Heb je weinig inspiratie? Lees dan snel verder, want we hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Lees ook: Guilty: Deze 10 Friends quotes heeft iedereen wel eens gebruikt!

Partneryoga

Het is misschien niet het eerste idee dat in je opkomt. Maar partneryoga kan best heel leuk zijn. Want yoga in je eentje is ook maar saai. Probeer daarom eens de gekste yoga poses uit met je partner. Jullie zullen niet alleen heel veel lol hebben met elkaar, maar ook het vertrouwen in elkaar zal gaan groeien. En dan nog een pluspuntje: van zo'n uurtje yoga ga je behoorlijk zweten. Dat betekent natuurlijk een steamy douche na afloop. Heb je ook meteen weer een intiem momentje met elkaar ;)

Mini stedentrip

Bij hobby's denk je misschien eerder aan gitaar spelen of schilderen, maar reizen is ook zeker een hobby! Als jij en je partner al kinderen hebben wordt dit natuurlijk wel lastig. Maar gelukkig is daar ook een oplossing voor. Kinderen om half negen naar school en hup de auto in. Samen met je partner kun je naar een leuk stadje in de buurt rijden. Ga samen lekker uitgebreid ontbijten in een restaurantje. En daarna lekker samen shoppen. En op de terugweg kan je meteen weer de kinderen ophalen uit school. ;)

Ga eens samen koken

Soms heb je gewoon even geen zin om te koken. Dan kan je tegenwoordig natuurlijk overal gemakkelijk eten bestellen, maar echt romantisch is het niet. Probeer daarom eens samen een avondje te gaan koken. Zoek samen een lekker recept op en ga aan de slag. Lekker zwoel muziekje aan op de achtergrond en de avond is compleet. En nadat jullie klaar zijn met koken kunnen jullie er lekker samen van gaan genieten, misschien zelfs wel bij kaarslicht!

Verras je partner

Als je allebei fulltime werkt, zul je niet veel momenten hebben wanneer jullie elkaar kunnen verrassen. En dat is soms juist net zo leuk. Het gaat niet eens om de waarde van het cadeautje, maar om het gebaar. Tipje voor de mannen: vrouwen zijn dol op chocolade ;). 

Samen een afspeellijst maken

Hebben jij en je partner niet veel gemeen? Misschien klopt dat wel helemaal niet! Maak eens samen een afspeellijst met jullie favoriete nummers. En vergeet niet de nummers toe te voegen die voor jullie beide veel betekenis hebben. Zo kunnen jullie beide ten alle tijde jullie favoriete nummers luisteren en zullen jullie in ieder geval geen ruzie meer krijgen over wie zijn of haar muziek op mag zetten in de auto ;).