Fashion

Naar een pretpark

De zomer komt er aan en dus gaan we massaal leuke dingen doen op warme dagen. Een grote hit is nog altijd een bezoekje aan een pretpark, en daar zijn er zat leuke van in Nederland. Maar zo’n dagje moet natuurlijk wel lekker verlopen en daarom geven wij je wat praktische tips.

Wat doe je aan?

Dat is de vraag die bij veel meiden opkomt voordat ze weggaan. En zeker op een dag die leuk en comfortabel moet zijn wil je je niet ergeren aan vervelende kleding of knellende schoenen. Dus met warmer weer, trek fijne slippertjes aan. En dan niet je nieuwe plastic flipflops, maar slippers die je al goed hebt ingelopen, of je Birkenstocks!Ballerina’s zijn ook een goed idee, als je ze maar goed ingelopen hebt en er geen blaren van krijgt.
Op een warme dag is een jurkje ook fijn. Zit lekker en is bestand tegen wat hogere temperaturen. Neem in je tas een cardigan of ander dun vestje mee, voor wanneer het wat kouder wordt. Een legging is ook altijd handig! En neemt nauwelijks ruimte in.
Zorg in ieder geval dat je op dingen voorbereid bent. Het kan ’s ochtends namelijk heel koud zijn, en ’s middags snikheet. Of andersom! Dus zorg dat je je in beide gevallen goed kan kleden.

En wat neem je nou verder mee? Een aantal suggesties:

- Zonnebril + koker
- Flesje drinken en/of water
- Wat te eten (broodjes, maar ook wat lekkers. Je kan natuurlijk op het park zelf ook eten en drinken kopen, maar dat is vaak wel erg duur. Het is maar net wat je zelf wil!)
- Fototoestel
- Blarenpleisters
- Mini paraplu (tja, je weet het maar nooit in Nederland)
- Portemonnee met geld
- Telefoon
- Vestje
- Legging

Er zullen vast meiden zijn die dit onzin vinden, maar wat is er nou fijner dan voorbereid te zijn op dingen die eventueel kunnen gebeuren? En op die manier kan niks je dag verpesten.

door onze redactrice Cynthia

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved