Review: Andrélon droogshampoo

Beauty door Redactie

Een tijdje terug zagen jullie al een foto in de Behind the Girlscenes en deze week hebben wij de drie droogshampoos van Andrélon voor jullie getest. Verrassend Volume, Langer Fris en Zomerblond zijn de drie soorten die sinds kort te koop zijn. Met z'n drieën (Eline, Annemerel & Esmee) hebben wij ze voor jullie getest en een review geschreven!

Droogshampoo

Door het grote succes van de eerste droogshampoo besloot Andrélon om nog twee andere versies uit te brengen. Verrassend Volume hebben ze verbeterd en daarnaast hebben ze Langer Fris en Zomerblond aan hun lijn toegevoegd. Als eerste was Verrassend Volume aan de beurt.

Verrassend Volume
'Ik heb heel snel vet haar, waardoor ik het om de dag moet wassen wil ik niet met een coupe frituurpan over straat lopen. Droogshampoo leek mij altijd een beetje smerig, maar aangezien deze lekker ruikt en ook nog eens volume belooft, besloot ik een gokje te wagen. En ik ben verrast! Ik gebruik de droogshampoo nu niet alleen als ik vet haar heb, maar ook op schoon haar voordat ik uitga. Het geeft super veel volume en de 'muffe' geur van vet haar ruik je ook niet meer. Je moet natuurlijk niet super vet haar hebben, maar het wassen kun je met deze shampoo wel een dagje uitstellen!'

Droogshampoo
Beginpunt: oepsie, een beetje donker maar je ziet nog steeds mijn vettige haren.

Droogshampoo
Ik heb de droogshampoo in mijn haar gespoten. Vervolgens heb ik drie minuten gewacht.

Droogshampoo
Tadaa: uitgekamd en wel ziet mijn haar er nu weer schoon uit voor een dagje!

Zomerblond
Heel erg benieuwd was ik naar droogshampoo want ik had het nog nooit gebruikt. Eerst heb ik de gebruiksaanwijzing goed gelezen en deze stap voor stap opgevolgd. Het resultaat: 'schoner' haar, wat meer volume en meer tijd in de ochtend om te ontbijten. Het scheelt werk onder de douche dus het is ideaal voor een haastige ochtend. Het enige jammere is dat ik het zomerblond effect niet echt kon zien. Het ziet er niet meer vettig uit, maar natuurlijk is het wel een ander soort schoon dan na een douchebeurt.

Droogshampoo

1. Alle benodigdheden.
2. De haren zonder droogshampoo.
3. Vanaf ongeveer 30cm moet je de droogshampoo in je haren spuiten.
4. Goed uitkammen is een must (anders heb je hier en daar nog een wit plukje haar).
5. Tadaa! Het resultaat: geen vettige look meer. Het enige nadeel is dat je qua kleur geen verschil ziet, ik heb de spray namelijk op blond en op donkerblond (zie hierboven) haar gebruikt en bij beiden geen resultaat qua kleur.

Langer Fris
Nadat ik een paar weken geleden de droogshampoo van Syoss testte, probeerde ik nu de droogshampoo van Andrélon voor langer fris haar. Ik ben dus zo iemand die haar haren het liefst iedere dag wast en omdat ik vaak sport was ik het ook bijna iedere dag. Het was dan ook een hele uitdaging om mijn haren eens een dagje niet te wassen (zodat ik de droogshampoo goed kon testen).

droogshampoo andrelon

Ik gebruikte de droogshampoo volgens de beschrijving op de fles en binnen drie minuten was mijn haar weer "een soort van" fris en had het volume waar je u tegen zegt. Ik zeg een soort van fris, ik moet namelijk wel een beetje eerlijk zijn, echt fris wordt het pas als je het gewassen hebt. Na het gebruiken van de shampoo voelt je haar een stuk stugger en zo ziet het er ook uit, maar schoon voelt toch net iets anders (en dat is natuurlijk ook wel een beetje logisch).

Door Esmee, Eline & Annemerel