Meest snelle, simpele & leuke schoolkapsels

Beauty door Redactie

School is weer begonnen, zo ook het vaste ochtendritueel. De eerste paar dagen kon je het nog opbrengen om een kwartiertje eerder op te staan om je haren even mooi in model te brengen, maar die moeite neem je inmiddels al niet meer. Zucht! School is ook zo vermoeiend... Speciaal voor jou hebben we kapseltips voor een snelle maar leuke look!

Het is knap als jij iedere dag nog netjes je haren stylet of krult. Natuurlijk ziet het er ontzettend mooi uit, maar een keer een dagje 'gewoon een staartje' is echt niet erg! Eigenlijk is het juist leuk om eens een keer een staart te dragen of een knotje, je kan namelijk heel makkelijk een 'simpel' kapsel als dat opfleuren met allerlei haaraccessoires! Zo heb jij binnen een minuut een super kapsel en kun jij een half uurtje extra slapen. Goede deal toch?

ponytail

De paardenstaart
Doe je haren in een paardenstaart. Je kunt ervoor kiezen om het een beetje rommelig te dragen, door je haar elastiekje steeds wat naar achteren te trekken en het vervolgens weer strak aan te trekken, of gewoon netjes naar achteren. Je kunt ook kiezen voor een middenscheiding wil. En wat dacht je van je haar in een klein klemmetje aan de zijkant van je hoofd? Allemaal heel snel en simpel en toch een hoop variaties! Vrolijk je staart op met wat gave accessoires en klaar!

hair cuff
Wat dacht je van de hair cuff? Deze is helemaal hot en maakt jouw paardenstaart totaal niet saai meer! Te koop bij H&M, prijs € 3,95.

paardenstaart paardenstaart
Hou jij niet zo van goud? Dan is deze zwarte variant misschien meer iets voor jou. Zo zie je dat het ook leuk staat bij een lage staart! Te koop bij Nelly, prijs € 14,95.

Het knotje
Voor het knotje heb je ook verschillende manieren. Je kunt je haar bovenop je hoofd in een rommelig knotje vasthouden en er een elastiekje omheen doen, maar je kunt ook simpel je staart dubbel in het elastiekje doen. Mocht je dat laatste doen, trek dan een beetje aan de puntjes van je haren, wikkel dat om het elastiekje heen en zet het vast met een haarspeldje. Zo zie jij dat lelijke elastiekje niet!

bloempje bloempje bloempje
Je kunt het plukje haar vastzetten met een van deze leuke bloempjes. Deze fleuren een 'saaie' knot helemaal op. Te koop bij H&M, prijs € 2,95 per twee.

haarklem
Draag jij jouw knot altijd laag? Dan is dit een mooi speldje voor jou. Je steekt het heel simpel aan de bovenkant, langs je hoofd naar beneden de knot in en het blijft de hele dag goed zitten, leuk! Te koop bij H&M, prijs € 5,95.

Simpel los
Zit jouw haar altijd al goed van zichzelf? Dan mag je van geluk spreken! Om je lokken dan toch een beetje op te vrolijken is het leuk om met wat accessoires te spelen zodat het niet saai langs je gezicht hangt.

haar ketting haar ketting
Wat dacht je van deze haarklem? Hartstikke stoer met gouden studs om je oor heen. Durf jij het aan? Te koop bij Nelly, prijs € 12,50.

haarband haarband
Vrolijk het op met een gouden ketting. Niet zomaar een ketting, maar een ketting met vleugels! Te koop bij Nelly, prijs € 14,95.

De vlecht
Het is ook leuk om je haar zo nu en dan te vlechten. Vlecht je haar van bovenaf in, losjes naar achteren of laat het lieflijk op je schouder hangen. Toch kan dit ook een beetje 'saai' zijn. Maak het daarom wat leuker met een stoer elastiekje!

elastiek
Wat dacht je van dit elastiek? Stoer maar toch chic door de gouden kleur. Te koop bij H&M, prijs € 5,95.

Hopelijk heb jij genoeg inspiratie en kun jij met deze tips nog een paar minuutjes langer slapen! Heb jij nog handige tips voor een simpel en snel schoolkapsel?

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske