Haartrends Herfst/Winter 2012-2013

Beauty door Redactie

Inmiddels zitten de belangrijke modeshows met de lente/zomercollectie voor 2013 er alweer op, maar wij zitten met ons hoofd momenteel gewoon nog volop in de herfst en winter. We bedoelen... De herfst is pas net begonnen! Naast de nieuwe modekleur (bordeauxrood!) willen wij natuurlijk ook weten wat de haartrends zijn voor dit seizoen.

haartrends 2012

Trend 1: De staart is dit seizoen ook nog helemaal hot, hip en happening! Het liefst glad, gladder gladst! Dit zagen we onder andere bij de show van Marc by Marc Jacobs en Jil Sander.

haartrends 2012

haartrends 2012

Trend 2: Glad on top, volume vanaf de kaak. Deze nonchalante haarstijl zagen we onder andere bij Chloe, Balmain en Alexander Wang.

haartrends 2012

haartrends 2012

Trend 3: Romantisch gedraaid en gevlochten haar is een andere trend die we veel op de catwalk zagen. Onder andere in de show van Valentino, Pucci en Jason Wu zagen we deze trend voorbijkomen.

haartrends 2012

haartrends 2012

Trend 4: Power to the volume on top! We zagen deze trend onder andere bij de show van Derek Lam en Carolina Herrera. De kruin getoupeerd en het voorste haar over het getoupeerde haar naar achteren. Vervolgens afgewerkt met een staartje, een haarbandje of mooi los.

haartrends 2012

Trend 5: Bij Rodarte en Tory Burch zagen we bijzondere haaraccessoires in het haar gestoken. Mooi!

Houd Girlscene in de gaten, want we gaan binnenkort een aantal haar tutorials laten zien hoe je bovenstaande looks creëert!

Wat is jouw favoriete haarstijl voor deze herfst en winter?!

Bron: Vogue.com / Style.com / Harpersbazaar.com

Door Annemerel