Lifestyle

Dit zijn de 4 beste manieren om je moeder in het zonnetje te zetten tijdens Moederdag 

Het is bijna zover: tijd om je moeder te laten weten hoe speciaal ze voor je is. Moederdag staat om de hoek en speciaal voor jullie hebben we de beste cadeaus op een rijtje gezet om je moeder mee te verrassen: 

Een sieraad van het Amsterdamse sieradenmerk Majime 

Verras je moeder met een sieraad. Een sieraad krijgt een emotionele waarde als je het cadeau geeft. Zo kan ze je altijd een beetje bij zich dragen, ook als je niet in de buurt bent. De sieraden van Majime hebben voor iedere moeder wat wils; als je moeder een klassieke stijl heeft, kies dan voor de Amaya ketting of de Suki ketting. Heeft je moeder een meer uitgesproken stijl? Kies dan voor de Gina ketting. Naast kettinkjes hebben ze ook oorbellen, ringen en armbanden en alles is verkrijgbaar in sterling silver en in 18K gold plated. De sieraden worden verpakt en geleverd als een prachtig pakketje, wat jou weer inpakwerk scheelt 😉  En er is nog meer goed nieuws: De spring sale van Majime loopt nog tot 8 mei dus je shopt ook nog eens alles met 20% korting!

 

View post on Instagram
 

Ontbijtje op bed 

Niks is heerlijker dan een ontbijtje op bed, toch? Een klein gebaar kan al genoeg zijn om je moeder even flink in het zonnetje te zetten. Een bosje bloemen en een lief kaartje erbij en je bezorgd gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je moeder. 

 

Dyson Corrale stijltang 

Heb je iets meer budget te besteden en is je moeder gezegend met prachtige lange lokken? Dan is de Dyson Corrale stijltang waarschijnlijk een product dat bovenaan haar verlanglijstje staat. Met de Dyson Corrale stijltang kan ze haar lokken precies stijlen zoals zij het wilt: glad of juist golvend. Het kan allemaal zonder dat het haar wordt beschadigd door extreme hitte. Say no more! Dit is het product waar je moeder gegarandeerd van gaat stralen. Nog een tip: als je broers en zussen hebt is dit het ideale cadeau om gezamenlijk te geven, scheelt weer wat centjes 😉

Een cadeau op afstand 

Mocht jij om wat voor reden dan ook niet in de buurt van je moeder zijn tijdens moederdag, zijn er natuurlijk nog genoeg manieren om je moeder te verrassen. Stuur haar een bos bloemen en een kaartje met een persoonlijke boodschap! Op deze manier laat je even weten dat je aan haar denkt, wat voor een moeder natuurlijk het allerbelangrijkste is. 

 

Stoov warmtekussens en dekens 

Is jouw moeder een echte koukleum of wilt ze liever zo lang mogelijk buiten blijven zitten tot de zon onder gaat? Verwen haar met een Stoov warmtekussen of deken. Met de warmtekussens en dekens van Stoov kan ze zichzelf verwarmen wanneer ze maar wilt. De warmtekussens en dekens van Stoov zijn innovatief, duurzaam en stijlvol. Ze bieden een ruim aanbod aan warmtekussen en dekens waar je lekker tegenaan kan kruipen als je nog wat langer buiten wilt genieten wanneer het eigenlijk net te koud is. Natuurlijk is het ook perfect voor tijdens koude winterdagen. Dus heb jij een moeder die geen fan is van de kou: verras haar met een Stoov warmtekussen of deken! 

Met de bovenstaande opties zijn er geen excuses meer: genoeg opties om je moeder even flink in het zonnetje te zetten! 

 

Beeld: Courtesy of Open Road Films