Wow: de Meilandjes verkopen hun villa voor dit enorme bedrag

News door Roos-Sanne

De familie Meiland heeft geld, dat weten we inmiddels wel. Hun luxueuze leventje is ook lekker vermakelijk, en één van de dingen die we het allerliefst binge wachten op een zaterdagavond zonder plannen. Het meest iconische aan de serie? Hun peperdure verblijfplekken! Maar nu is hun huidige villa in Noordwijk verkocht voor een bizar hoog bedrag.

Voor dit enorme bedrag is de villa van de Meilandjes verkocht

En dan hadden ze het ook nog over een ''prijsverlaging''. Crazy!

 

De Meilandjes

De Meilandjes is dé familie die we allemaal kennen door de serie Chateau Meiland. Met Martien als ster van de show, kwam de ene hilarische aflevering na de andere uit. Samen met Erica en dochter Maxime volgen we hun hectische leven. Van alle serieuze dingen zoals de opvoeding van dochtertjes van Maxime, tot de vermakelijke dingen die binnen het chateau gebeuren, wij zien het allemaal. Nog niet zo lang geleden kwamen ze met een nieuw programma; Chateau Bijstand. Helaas voor hun was dit alleen niet zo'n succes.

 

Villa in Noordwijk

In de loop van de jaren hebben we verschillende luxe plekjes van de familie gezien: het begon natuurlijk met het dure chateau in Frankrijk, hoewel deze al een tijdje verkocht is. Het laatste verblijf was de villa in Noordwijk, maar deze is nu sinds een week ook verkocht! Dit heeft hun makelaar René van Nierop bevestigd. De originele vraagprijs hadden ze gezet op €2.995.000, maar hier konden ze geen kopers voor vinden. Toen verlaagden ze de prijs met twee ton, dus naar €2.799.500. Uiteindelijk was er een bieder, die de villa heeft gekocht voor €2,6 miljoen! Bizar veel. Zelf hebben ze de villa destijds gekocht voor €2.695.000, waardoor ze dus bijna een ton verlies hebben gemaakt.