Maandhoroscoop: dit heeft April voor jou in petto!

Lifestyle door Roos-Sanne

Het is april; de lente is begonnen. Maar hangen die lentekriebels wel in de lucht? Of heeft deze maand minder leuke dingen voor jou in petto? Dit is de maandhoroscoop van april 2022!

It's Aries season: de maandhoroscoop van april 2022

Ondanks het feit dat het nu het seizoen van de Ram is, heeft deze maand voor ieder sterrenbeeld wat in petto! Dit staat er op jouw sterrenbeeld te wachten deze maand.

 

Ram

Zoals eerder genoemd; it's your season! Deze maand is het tijd voor jou om realistisch naar je doelen te kijken; sommige zijn nou eenmaal onhaalbaar. Je kan twee dingen doen: of je stelt compleet nieuwe doelen voor jezelf, of je verandert de doelen die je nu hebt een beetje, zodat je ze wél kan halen! Onthoud dat dit absoluut niet betekent dat je gefaald hebt.

 

Stier

Lieve Stier, een tip voor de maand: settle niet voor je tweede keus. Eind maart heb je misschien iets gekregen wat je eigenlijk niet voor de lange termijn wilt. Ga die commitment dan ook niet aan, want je eerste keus komt eind april! Nog even geduldig zijn, dus.

 

Tweelingen

Voor jou kan het nog wel eens lastig zijn om keuzes te maken. Ook deze maand ga je daarmee te maken krijgen! Je krijgt namelijk meerdere kansen in je carrière, maar weet niet zo goed welke je moet grijpen. Laat het allemaal maar op je afkomen, dan vallen de dingen die tóch niet zo goed bij je passen vanzelf weg!

 

Kreeft

Deze maand ga jij helemaal buiten je comfort zone, en je vindt het geweldig! Je doet dingen die je nooit van jezelf had verwacht. Dit komt omdat je een nieuw iemand (hebt) ontmoet. Diegene laat jou kanten zien van jezelf die je helemaal nog niet kende. Eindelijk kan je compleet jezelf zijn, en hoef je je niet constant aan te passen!

 

Leeuw

De afgelopen maanden heb jij telkens keuzes moeten maken gebaseerd op je gevoel/intuïtie. Maar vanaf nu hoeft dat eindelijk niet meer! Deze maand begint alles helderder te worden. Daardoor zul je ook zien dat je het allemaal wel rustig aan mag doen, je hebt nog meer dan genoeg tijd.

 

Maagd

Deze maand zal niet zonder slag of stoot verlopen. Maar dat is niet erg; jij gaat gewoon met de stroom mee. Het duurt misschien wat langer om op je eindbestemming te komen, maar je komt er wel! En niet in je eentje, want halfverwege april komt er iemand op je pad die met jou meegaat.

 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn heel erg dromerig en romantisch

 

Weegschaal

Waarschijnlijk zul je in april een bepaalde commitment aangaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij en je partner moeten besluiten of jullie relatie serieus en vast is. En hoe graag jíj het ook aan wil gaan, je twijfelt of jouw partner er ook zo over denkt. Het kan een emotioneel zware maand voor je worden, maar uiteindelijk komt het allemaal goed!

 

Schorpioen

Normaal wil jij altijd de controle, maar deze maand moet je die een beetje loslaten. Stop met al dat plannen, de goede dingen gebeuren vanzelf deze maand. Het is een beetje onwennig voor jou, maar je zal merken dat het een enorme - goede - invloed op je leven gaat hebben!

 

Boogschutter

Deze maand ga je een nogal grote verandering doormaken. Je twijfelt nu een beetje of het allemaal wel goed uitpakt, maar het wordt vanaf nu alleen maar beter. Je moet buiten je comfort zone gaan door los te laten wat je al kent, en het gewoon op je af laten komen. Scary, maar het komt allemaal goed!

 

Steenbok

Vorig jaar heb je allemaal keuzes gemaakt voor je toekomst - geld, carrière, relaties - en dit begint eindelijk zijn vruchten te werpen! Ondanks je weet dat je nog een lange weg te gaan hebt, is het altijd fijn om de bevestiging te krijgen dat het het allemaal waard is, toch?

 

Waterman

Het is tijd dat je doet wat er gedaan moet worden. Jij hebt altijd geleerd dat je netjes moet blijven, maar dit heb je eind maart al geprobeerd. Wat er nu moet gebeuren kan niet meer wachten, dus je mag best wat forser zijn!

 

Vissen

Volgens de stand van de planeten is dit het begin van een nieuw tijdperk. Het voelt heerlijk, dus het liefst blijf je in je oude gewoontes. Maar het begin van ieder nieuw tijdperk, bepaalt ook hoe de rest loopt. Geniet van het lekkere gevoel, maar maak ook gebruik van alle kansen die deze tijd op jouw pad gooit!