Weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto

Lifestyle door mischa

Zit jij klaar voor een nieuwe weekhoroscoop? Heel goed! Dit staat er deze week allemaal op jou te wachten...

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar!

Weekhoroscoop Week 13 (28 maart t/m 3 april)

Wat ga jij deze week meemaken?

Ram

Jij moet deze week eens voor jezelf opkomen, dan kan dit nog wel eens jouw week gaan worden. Je laat je niet zomaar weg treiteren, jij mag er zijn! De zone steekt je een hart onder de riem en moedigt je aan je mond open te doen, als je in een bepaalde situatie terecht komt.

Stier

Je voelt je geïnspireerd deze week. Je duikt in nieuwe informatie en je komt achter een heleboel nieuwe dingen. Je snapt gewoon hoe het zit, alles valt op z'n plaatst. Het is dan ook niet zo gek dat jij je erg slim voelt deze week. Zelfs als je dacht dat dit niet iets voor jou zou zijn!

Tweelingen

In de sterren staat voor jou geschreven: liefde! Venus wil jou deze week vrijheid, maar ook een nieuwe vriendschap geven. Jij zoekt daarom ook de grenzen van je relatie op. Maar weet wel dat intimiteit erg belangrijk is, anders drijven jullie in de loop van de tijd uit elkaar.

Kreeft

Jij voelt je verward deze week. Jij vertrouwd de mensen om je heen opeens een stuk minder en de verhalen om je heen kloppen voor geen meter. Jij probeert uit te zoeken wie er achter zit, maar dit levert niet veel op. Alleen veel meer paniek en verwarring. Weet je wat, voor jouw rust is het misschien beter om gewoon te vergeven en vergeten.

Leeuw

The spirit is up! Deze week voel jij je vrijgevig en vrolijk. Jij draagt je verantwoordelijkheid en je neemt je gevoelens serieus. Jij doet een goede daad deze week, tegenover je vrienden of familie. Deze energie past goed bij jou!

Maagd

Jij neemt veel initiatieven deze week en jij inspireert de mensen om je heen. Andere volgen jou deze week. Dit kan gaan op het gebied van fashion, maar het kan ook zijn dat je opeens meer volgers erbij krijgt. Hoe dan ook, dit wordt jouw week met positieve energieën.

Weegschaal

Zo trots als een pauw, dat is een uitdrukking die deze week wel bij jou past. je bent trots op de prestaties die je hebt geleverd. Toch kom je wat ongeloofwaardig over tegenover je vrieden. Probeer daarom bescheiden te blijven. Je kan trots op jezelf zijn, maar hou dit gevoel in je. Geloof ons, dan bereik je meer.

Schorpioen

Jij weet van jezelf dat je de laatste tijd behoorlijk snel geïrriteerd raakt. Je wordt snel boos in een gesprek en je bent vaak koppig of agressief. Tel eens tot tien en neem een flinke hap adem. Zo wordt de afstand tussen jou en een persoon toch ietsje kleiner.

Boogschutter

Deze week doe je dingen die je normaal niet zo snel zou doen. Je bent volop aan het experimenteren, ook op het gebied van relaties. Je staat overal voor open. Houd dit vast, want dan komt de liefde snel jouw kant op.

Steenbook

Mercurius en Lilith doen hun best om jou deze week te verwarren. Je gelooft opeens allemaal complotten of je begint dingen te geloven die niet waar zijn. Je kan compleet de verkeerde afslag nemen. Oeps... doe voorzichtig! Bespreek je plannen altijd met iemand die je vertrouwd, om te voorkomen dat er iets gevaarlijks gebeurt.

Waterman

Jij voelt extreem goed aan wat je partner van jou verwacht. Jullie voelen je extreem verbonden deze week. De romantiek hangt dan ook in de lucht. Jullie gaan deze week een dagje weg, zie dit als een echte date. Maak het gezellig met elkaar!

Lees ook: Bewezen: meiden met dit sterrenbeeld zijn het slimst

Vissen

Je voelt je deze week wat onzeker. Dit komt omdat Neptunus de stralen van de zon probeert te ondermijnen. Blijf daarom een beetje in de schaduw te staan deze week. Je kan in je kamer werken aan nieuwe ideeën, maar denk goed na voordat je iets gaan presenteren. Je voelt je al onzeker en achter dit plan wil je 100% staan.