Beauty

Demak'Up

De naam zegt het: Demak'Up = de-make-up. Make-up erafhalen, dus.
En daar ken je het merk vast ook van: de welbekende wattenschijfjes en reinigingslotion zijn de populaire producten uit het assortiment van Demak'Up.

Even een kort geschiedenislesje:

In 1978 introduceerde Demak’Up het eerste wattenschijfje. Het ronde schijfje was een revolutie binnen de make-up verwijdering en maakte de gezichtsreinigingsroutine efficiënter. Daarna volgde in de jaren tachtig de introductie van het eerste grotere ovaalvormige wattenschijfje om een efficiëntere en makkelijkere manier voor het reinigen van het hele gezicht en de nek te bieden.
De afgelopen jaren heeft Demak’Up een flink aantal innovaties in de markt gezet: de introductie van de Duo wattenschijfjes, Demak’Up Sensitive wattenschijfjes, Demak’Up reinigingsdoekjes (zowel in een hydraterende als een ‘fresh’ variant), Demak’Up Lotion in flacon en met lotion geïmpregneerde wattenschijfjes en Demak’Up Soft Peeling voor het dagelijks scrubben van de gezichtshuid. Onlangs werd het assortiment uitgebreid met een nieuwe generatie wattenschijven voor ’s avonds en ’s ochtends: Demak’Up Night Resource en Demak’Up Morning’Up. Hiermee is Demak’Up met recht de specialist op het gebied van make-up verwijdering en gezichtsreiniging.

Getest !

Ik mocht de laatste producten uit het Demak'Up assortiment testen: de Demak’Up Night Resource en Demak’Up Morning’Up. Dat zijn twee potjes (het lijkt net een pot crème) met wattenschijfjes erin. Het zijn geen standaard wattenschijfjes, maar ze bevatten reinigingslotion. Het ene potje is voor 's avonds (om make-up perfect te verwijderen en om de huid na een dag vol aanvallen van buitenaf weer te reinigen en tot rust te brengen) en de andere voor 's morgens (om je huid klaar te maken voor de dag). De twee ideale potjes voor een volledige reiniging.

Het fijne is dat je niet zelf hoeft te klungelen met allerlei schijfjes, lotions et cetera. Het is gewoon kant en klaar: je zet de twee potjes op je toilettafel en reinigen is zo gebeurd. Voor mij is dat vooral fijn in het weekend: na het uitgaan heb ik nooit zo'n zin om uitgebreid te reinigen, en ook zondag als ik een beetje 'brak' ben is het fijn als reinigen lekker snel gaat.

In elke pot zitten 26 wattenschijfjes en zijn vanaf half maart 2007 verkrijgbaar bij de drogist voor € 3,99 per pot.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved