Blistex

Beauty door Redactie

Wie schrale lippen zegt, zegt Blistex. Waar of niet ? Het merk wordt bij vrijwel elke drogist en soms supermarkt verkocht, en de producten zijn ook lekker betaalbaar. Voor elk lipkwaaltje is er wel een product: balsem, gloss, crème en ga zo maar door.

Hieronder zal ik een aantal Blistex items beschrijven. Ik heb ze zelf mogen testen, en ze zijn stuk voor stuk fijn. Vooral de gloss en de Lip Splash is heel erg fijn, en niet duur.

Blistex Classic Lip Protector

Blistex Classic Lip Protector met Vitamine E, Aloë Vera en Kamille voorkomt droge, gesprongen lippen onder alle weersomstandigheden. Ook helpt -ie de natuurlijke vochtbalans op peil te houden. Bevat zonbeschermingsfactor 10, dus is zowel in de zon als bij kou goed.

Blistex Lip Relief Cream

Blistex Lip Relief Cream bevat vochtinbrengende bestanddelen om droge of gesprongen lippen te verzachten. Het verlicht ook pijnlijke lippen met een verfrissend en licht tintelend effect. Met behulp van de applicator masseer je de lippen zachtjes met Blistex Lip Relief Cream in.

Blistex Complete Moisture

Blistex Complete Moisture combineert hydraterende ingrediënten met echt vocht. Deze vochtinbrengende bestanddelen dringen helemaal tot in de huid door en herstellen de vochtbalans. Droge lippen worden optimaal verzacht door het echte vocht van Complete Moisture.

Blistex Satin Gloss

Blistex Satin Gloss accentueert de lippen met een langdurig hoogglans effect. Bevat zijde extracten, Vitamine E en Aloë Vera voor optimale verzorging.

Blistex MedPlus

Blistex Lip MedPlus is speciaal ontwikkeld om ruwe, gesprongen en pijnlijke lippen snel verkoelende verlichting te geven. Het helpt bovendien de vochtbalans van de lippen te herstellen.

Blistex Daily Lip Conditioner

Bij dagelijks gebruik houdt Blistex Daily Lip Conditioner de lippen in elk klimaat in topconditie. Het bevat vitamine A en E, Aloë Vera en collageen om lippen soepel en gezond te houden. Ook uitstekend geschikt als basis onder lipstick! Daarnaast heeft het een zonbeschermingsfactor (15).

Blistex Lip Splash

Blistex Lip Splash is een vloeibare lippenbalsem voor bescherming en hydratatie van de lippen. Geeft een licht glanzend effect en heeft een hele speciale applicator met verkoelende rollerbal ! Nu nieuw, voor € 3,29.