Beauty

OPI

Wat is een modepopje zonder mooie nagels? Juist... Fashionista's houden hun nageltjes ten alle tijden mooi verzorgd. En dat betekent niet dat je meteen nepnagels of knalrode lak moet nemen! Nee, kies voor verzorgd en basic. Au naturel is de trend !

Daar weet O·P·I alles van. Dit beroemde nagellakmerk brengt elk seizoen weer fabulous items uit. Van lakjes tot handige accessoires (bijvoorbeeld nagelriemolie en removers), maar ook handverzorging. Zo is de "Finishing Butter" uit de Manicure by OPI lijn nu razend populair: een handcrème om uitdroging van je huid te voorkomen.

Maar waar veel mensen, waaronder ook celebs als Madonna, Jennifer Lopez en Reese Witherspoon, het meest dol op zijn: de nagellakken van O·P·I.

De nieuwe lakcollectie van het merk is de Australia Collection. De twaalf kleuren zijn geïnspireerd op de grote tegenstellingen die je in Australië vindt. "Zoals het moderne Opera House in Sydney tegenover het adembenemende Great Barrier Reef. Dit is hét seizoen van energieke keuzes, zowel in kleur als in mode - het is tijd om je eigen stijl te creëren! En de tinten uit de Australia Collection zijn de perfecte accessoires bij elke nieuwe look," aldus de creators van O·P·I.

Een aantal items uit het O·P·I assortiment:

French Manicure set

Uit de Natural Collection

Een van de Classic Shades

Nail Envy, een natuurlijke nagelverharder voor broze nageltjes

Bel voor een O·P·I verkooppunt bij jou in de buurt naar 0492-552507.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved