LOOkX

Beauty door Redactie

Ken je dat eureka!-gevoel ? Dat je iets, bijvoorbeeld een winkel, merk of tip ontdekt en opeens denkt: "waarom wist ik dat niet eerder? Wat goed is dit!". Nou, dat heb ik nu. Met het beautymerk LOOkX.

De kwaliteit is richting Chanel en Yves Saint Laurent, maar de prijs is à la Bourjois of Biotherm. Niet spotgoedkoop, maar ook niet razend duur. En dus wel érg goed van kwaliteit.

Vooral de 'permanent eyeliner' vind ik helemaal geweldig. Het is net een stiftje waarmee je héél snel een superprecies lijntje op of onder je oog zet. Met kohlpotlood of een potje vloeibare eyeliner knoei ik altijd, maar hiermee ging het meteen goed. Ook fijn: deze eyeliner is waterproof! Heb 't getest en zelfs na een kwartier douchen bleef hij nog zitten. Hij kost 17,95, maar let op: limited edition!

Ook zijn er een heleboel nieuwe tinten oogschaduw. Ze zitten in mooie doosjes en zijn lekker glanzend en goed op te brengen. Ze kosten rond de zeven euro en er zijn wel twintig verschillende kleuren!

En tot slot: LOOkX heeft niet alleen make-up items, maar ook een heleboel skinproducten. Dus crèmes, scrubs, lotions en nog veel meer. Genoeg om uit te proberen, dus...

Check hier waar LOOkX bij jou in de buurt verkocht wordt!