Beauty

Poeder en kwast in één

Geef maar toe: soms ben je qua make-up gewoon een beetje lui. Je kente het vast wel: je hebt geen zin om je gezicht te reinigen na een avondje stappen, je brengt mascara over je oude laagje aan, je gebruikt je oogschaduwkwastje voor je lippen... Tsja, we zijn gewoon soms een beetje lazy.

En daar spelen make-up merken dan handig op in! Zo heb je nu: poeder en kwast in één. Dus je hoeft geen los doosje poeder en een losse kwast aan te schaffen, maar het zit samen in één! Hartstikke handig dus, vooral om in je tas mee te nemen en voor op reis.

Ik selecteerde de beste exemplaren voor je !

Brilliance Powder van The Body Shop, poeder en kwast in één. Verkrijgbaar in een zonnige tint, glanzend (shimmer bronze en shimmer gold) of mat (matte bronze). Kost €20,50 en is lekker groot.

Glamour poederkwast voor glaznende highlights op je gezicht én lichaam. Deze is dus ook 2-in-1, dus heel handig. Je drukt op de knop en dan komt het poeder vanzelf in de kwast. Van Catrice (te koop bij Kruidvat), in twee tinten.

Deze 2-in-1 poederkwast van Bourjois is ook ideaal. Kost €13,- en is er in een aantal tinten, van licht tot erg donker.

Hetzelfde idee van Lancôme, voor €25,-. Dit poeder is lekker transparant en geeft niet zo'n heel dikke laag op je gezicht.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved