News

Bachelor’s Karina haalt nog een keer keihard uit naar Fabrizio

Dat Bachelor Fabrizio niet de favoriete Bachelor is van veel vrouwen, is inmiddels wel duidelijk. Al vanaf de eerste aflevering kwam hij negatief in de headlines. En wederom na de laatste aflevering is er weer nieuwe juice! De meiden lijken namelijk een beetje klaar te zijn met zijn gedrag.

Wil je zien: Karina geeft sneer aan de Bachelor tijdens exit

Door de nare opmerkingen van Fabrizio, is niet iedereen meer even blij met hem. Ook single Karina was er helemaal klaar mee, en dat laat ze merken ook!

 

Heftig seizoen

Dit seizoen van de Bachelor is een heftige. Hij zit vol met spanning, drama, liefde en verdriet. Vroeg in het seizoen kuste hij al met drie dames, waardoor de spanningen al vroeg zijn opgebouwd. Er zijn dus ook al meerdere vrouwen met een vervelend gevoel naar huis gegaan. Ook nu is er weer eentje weggestuurd onder vervelende omstandigheden, maar ze laat het daar niet bij zitten!

 

Cocktailparty

Bij haar exit haalde Karina namelijk nog een keertje keihard uit naar de Bachelor. Zij had het idee dat Fabrizio niet alle meiden gelijk behandelde: zo besteedde hij tijdens de bootdate alleen aandacht aan Phaedra, en was dat de druppel voor Karina. Tijdens de cocktailparty volgt dan ook een gespannen gesprek tussen de twee, die bij Karina eindigt in tranen. Voor Fabrizio leek het beter om afscheid van haar te nemen, maar dat lijkt Karina niet echt meer dwars te zitten!

 

Sneer naar Bachelor

In een interview met Het Laatste Nieuws gaf Karina nog een flinke trap na aan de Bachelor. Zo vertelde ze opgelucht te zijn geweest dat ze niet langer op het Griekse eiland hoefde te verblijven. ”Ik was teleurgesteld en daarna dacht ik: nope, wat ik heb gezien is nog altijd meer Temptation-Fabrizio dan iets anders. En dat is absoluut niet mijn ding,” vertelde ze erover. 

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀