Weekhoroscoop: zo gaat jouw week eruit zien volgens de sterren

Lifestyle door mischa

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe weekhoroscoop! Wat staat jou deze week te wachten?

Weekhoroscoop 7 t/m 13 maart

Ben jij benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Lees dan gauw door.

Ram 21/3 - 19/4

Jouw week staat helemaal volgepland. Jij hebt een leuke baan waar je regelmatig de deur voor uit moet. Deze week staan er weer genoeg meetings en etentjes op de planning. Jij hebt er zin in, maar let wel op dat je niet per ongeluk in je enthousiasme een dubbele afspraak maakt.

Stier 20/4 - 20/5

Dit wordt jouw week! Jij boekt namelijk veel successen op het gebied van werk. Ben je aan het solliciteren? Dan kun je er bijna wel vanuit gaan dat je wordt aangenomen. Ook money-wise zit je goed. Misschien krijg je wel een promotie, of werk je gewoon extra veel. Meer werk = meer geld!

Tweelingen 21/5 - 20/6

De eerste helft van de week zal niet erg soepel verlopen. In de andere helft, daarentegen, neem je even tijd voor jezelf. Je gaat meer contacten leggen en met werk gaat het ook lekker. Jij komt met leuke ideeën die op lange termijn invloed gaan hebben op je rekening. Kassa!

Kreeft 21/6 - 22/7

Jij bent deze week een echte creabea, want je zit boordevol inspiratie! Jij kunt deze week iets knutselen, maar ook bakken kun je als de beste. Hier word je echt vrolijk van en de mensen om je heen worden aangestoken door jouw enthousiasme. Zolang je duidelijkheid hebt, heb jij veel zin om dingen aan te pakken.

Lees ook: Wat jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor zegt

Leeuw 23/7 - 22/8

Focus je op jezelf en op dingen die de moeite waard zijn. Je bent de laatste tijd weer aan het sporten geslagen, maar deze week mag het iets minder fanatiek. De kans dat je een blessure oploopt deze week is groter dan normaal. Deze week komen veel dingen jou aanwaaien. Ben je vrijgezel? Wie weet loop je vandaag dan wel de liefde van je leven tegen het lijf ;).

Maagd 23/8 - 22/9

Ook deze week is het weer heerlijk zonnig weer, dus jij voelt erg de druk om back in shape te komen. Je gaat aan de eiwitshakes en de proteïne repen. Lekker bezig, maar kijk wel uit dat je er niet in doorslaat. De uitdagingen die je deze week voor je voeten krijgt, ga jij niet uit de weg. Jij bereikt deze week veel door je positieve houding!

Weegschaal 23/9 - 22/10

Probeer deze week alle puntjes op de 'i' te zetten om te voorkomen dat je achter gaat lopen. Je school/werk zal jou steeds meer taken opleggen, maar dat kun jij aan. Ook komt iemand die dichtbij jou staat met een onthulling. Dit kan een vriend of een familielid zijn. Je bent een beetje gechoqueerd door de uitkomst, maar door erover te praten zul je het begrijpen.

Schorpioen 23/10 - 21/11

Het is tijd om te bloemetjes buiten te zetten! Het is heerlijk weer buiten en jij wilt je tuin gezellig maken, zodat je zometeen weer buiten in je loungeset kunt eten. Dit sfeertje heb je ook wel nodig na al het drama op je werk. Jij vindt het lastig om je op maar één ding te focussen, maar deze week geen stress voor jou!

Boogschutter 22/11 - 21/12

Vertrouw deze week op jezelf. Jij krijgt te maken met een juridische kwestie en er komen wat details aan het licht die niet al te plezierig zijn. Onthoud: als jij gelijk hebt komt het goed!

Lees ook: Deze pup past bij jou volgens je sterrenbeeld

Steenbok 22/12 - 19/1

Het is tijd om deze week even alle papieren te tekenen en je financiën onder de loep te nemen. Dat gaat jou heel makkelijk af, dus no worries! Ook ga jij deze week veel oude vrienden tegenkomen en er ontstaat een vriendschap als vanouds.

Waterman 20/1 - 19/2

Doe lekker rustig aan deze week, want alles komt jou aangewaaid. Ook op liefdesgebied verloopt het allemaal goed. Het is echt een week voor jou om uit te zoeken wat jij wilt gaan doen in de toekomst. Jij staat stil bij gebeurtenissen uit het verleden en focust je vervolgens op de toekomst.

Vissen 20/2 - 20/3

Jij hebt weinig zin in deze week, maar gelukkig pakt alles een stuk beter uit dan je dacht. Het wordt een heel gezellige week met vrienden en ook hebben jij en je partner het leuk met elkaar. Jij gaat deze week veel bereiken, maar daar moet je wel wat voor doen. Dat komt vast helemaal goed!