Beauty

Deborah

Het Italiaanse make-upmerk Deborah bestaat al veertig jaar, maar is nu ook al een tijdje in Nederland te koop. Het merk staat bekend om z'n vrolijke kleurgebruik, maar ook de goede 'ingrediënten' en prachtige verpakkingen.

In Italië, waar Deborah dus oorspronkelijk vandaan komt, is het een superpopulair beautymerk. Ook veel ontwerpers gebruiken de producten bij hun modeshows, zoals Krizia, Versace en Fiorucci. De producten zijn allemaal hypoallergeen en zijn allemaal lekker geprijsd.

Deborah is o.a te koop bij de DA, DIO en Uw eigen drogist en online via Drogisterij.net.

Mijn favorieten (zelf getest!)

De Volume & Colour lip plumper. Ik heb 'm in de kleur Truly Pink, een heel mooie roze tint. Hij blijft lekker lang zitten en maakt je lippen voller. Hij kost € 12,50 in de winkel!

En tot slot: de Precisione Eyeliner Waterproof. Deze vloeibare eyeliner met een superdun kwastje gebruik ik vaak op vakantie omdat -ie niet uitloopt als je gaat zwemmen (of je moet tien minuten onder water snorkelen...). Hij kost € 7,95. Enne, hij is er trouwens ook nog in het bruin!

De Black & Long mascara. Klinkt sexy, en dat is -ie ook: hij geeft je wimpers echt een hele optater. Ze worden mooi, diep zwart en in combinatie met een wimperkrultang zijn ze langer en krullender dan ooit. Zit trouwens in een hele mooie verpakking, mt een soort suède krullen op het 'potje'. Kost € 10,50.

Shine Tech nagellak. Is er in twintig verschillende kleuren, maar ik heb de knalrode getest (op mijn teennageltjes). Hij is goed op te brengen (het kwastje smeert goed, en is niet té breed) en bladdert niet snel af. Ben er mee gaan zwemmen en het zat er aan 't eind van de dag nog perfect op. Kost € 6,99.

Atomic Red lipstick. Jaa, wéér rood, want dat is een van de favoriete kleuren bij Deborah. De lipstick is vrij fel, maar blijft supergoed zitten en is dus ideaal voor een avondje stappen of een leuk feest. Niet naar school op doen dus, maar wél bij een speciale gelegenheid. Oja, deze lipstick is er ook in veertien andere tinten (voor als je niet zo van knalrood houdt), met mooie namen als Glam Fuxia en Frosted Beige.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved