Beauty

Revlon

Waarschijnlijk ken je het merk Revlon wel: een Amerikaans beautybedrijf dat héél veel soorten make-up op de markt brengt. Ik vond het tijd om dit merk eens onder de loep te nemen voor Girlscene!

Revlon werd in 1932 opgericht door Charles Revson en zijn broer Joseph, en ze kregen hulp van de chemicalist Charles Lachman, die voor de L in de naam zorgde. Ze begonnen met nagellak en andere nagelproducten. Pas in 1940 werd er een nieuw product aan de lijn toegevoegd: de lipstick. In de oorlog maakten ze zelfsverzorgingsproducten voor het leger!

Daarna werd het merk en de productlijn van Revlon steeds meer uitgebreid en werd het ook in Nederland verkocht. Nu is iedereen hier bekend met 't merk en vind je het onder andere bij Etos, DA en andere drogisterijen.

Ik heb zelf ook wat Revlon producten uitgetest, en ik ben vooral erg blij met de doosjes oogschaduw, genaamd ColorStay 12 Hour Eye Shadow. Daar zitten vier tinten in die op elkaar afgestemd zijn, die je dus heel mooi bij elkaar kan opdoen. Ik heb het doosje met de bruintinten uitgeprobeerd (zie onderaan op de pagina, het rechter doosje), en heb het nu bijna elke dag op.
De donkerste kleur op m'n bewegend ooglid, gemengd met de kleur die ietsje lichter is. Daarboven komt dan de tweede lichtere tint, die ik goed vervaag. En tot slot als accent bij m'n oog de lichtste tint. En hij kost € 11,95, er zitten trouwens twee fijne applicators bij. Erg gaaf!

Super Lustrous Lipgloss: érg mooi potje, lekkere gloss en dat voor € 9,95.

Deze "Shiny sheers" zijn lipsticks met de glans van een gloss. Erg handig, zo twee-in-één! Ze kosten € 11,95.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved