Beauty

i.d. bareMinerals

Op dit moment hoor je iédereen die wat van beauty af weet, praten over mineral make-up. Je kon er ook al over lezen op Girlscene. Ik vertel je graag over i.d. bareMinerals, een merk dat alléén mineral make-up in de collectie heeft!

Mineral foundations zijn foundations in poedervorm, die superlicht op je huid zijn maar wel héél mooi egaal maken. Ze zijn gemaakt van pure mineralen en er zitten geen onnatuurlijke toevoegingen in zoals conserveringsmiddelen, bindmiddelen of parfums. Er wordt zelfs beweerd dat je er zó mee zou kunnen slapen! Daarbij zijn ze niet alleen goed voor een mooie tint, maar beschermen en verzorgen ze je huid ook nog eens. De mineral foundations zitten vaak in een poederdoosje en je brengt ze aan met een speciale kwast.

Een van de eerste merken dat met deze mineral foundations kwam, was i.d. bareMinerals. Hun produten zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en zijn dus heel goed voor je huid. Mineral make-up is voor iedereen goed, maar zeker ook voor meiden met sproetjes, acné, rosacea en een vette - of gevoelige huid. Én de foundations zijn er voor elke huidstint: van superbleek tot donkergekleurd.

De mineral foundation van i.d. bareMinerals is niet goedkoop, namelijk € 31,65. Maar het is wel de allerbeste, volgens experts.

Mascha, die je kent van de How-to make-up filmpjes op Girlscene, heeft ook een filmpje gemaakt over hoe zij mineral foundation aanbrengt. Zij gebruikt trouwens een foundation van Everyday minerals. Je kunt haar filmpje hier bekijken.

Maar naast foundations heeft i.d. bareMinerals ook heel veel andere mineral make-up:i.d. bareMinerals Blusher
i.d. bareMinerals Eyeliner
i.d. bareMinerals Glimpse Eye Shadow
i.d. bareMinerals Weather Everything Mascara
i.d. Lip Liner
i.d. Lipstick

Wil je weten waar hij bij jou in de buurt te koop is, check dan www.idmake-up.nl of bel naar 030- 6038013.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved