Beauty

Girlscene meiden & hun favo beautyproduct

Ieder meisje heeft zo wel haar favoriete beautyproduct. Die ene mascara, dat mooie lipglossje en niet te vergeten de meest geweldige foundation ever! Ik vroeg een aantal vaste Girlscene bezoeksters naar hun favo beautyproduct.

Shar: Eau de Gloss van Bourjois

Ik ben Shaharzaad, beter bekend als Shar. Ik ben 14 jaartjes oud en woon in Krimpen a/d IJssel (een klein dood stadje vlakbij Rotterdam).
Één van mijn favo beautyproducten is Eau de Gloss van Bourjois! Hij kost € 10,50 en het is een lipglossje op waterbasis! En dat kan je echt merken; hoeveel je ook smeert, je voelt geen dikke chemische laag op je lippen. Maar het voelt in het begin juist heel 'fris' aan! Meestal heb ik bij lipgloss de neiging om het er na een paar minuten er weer af te halen, maar deze is zo licht dat het me helemaal niet irriteert.
Het blijft trouwens best lang zitten: okee, geen vier uur maar toch wel lang vergeleken bij andere glossjes. Ook plakt hij niet omdat het dus een lichte lipgloss is. En... niet heel belangrijk maar toch: het flesje ziet er ook leuk&origineel uit! Voor mij dus een superproduct én het geld waard.

Lisa: Soft Kohl Kayal van Rimmel

Ik ben Lisa, 14 jaar oud, woon in Mijdrecht en zit in het 3e jaar van VWO. Ik doe waar ik zin in heb en het kan me werkelijk niet schelen of ik compleet voor paal sta. Tsja, ik leef maar een keer!
Mijn favo beautyproduct is de Soft Kohl Kayal oogpotlood van Rimmel, hij kost €4,99. Je trekt ermee een mooi lijntje om je ogen en je krijgt er opvallende ogen door. Hij is er in het zwart, bruin, blauw en groen.
Ik vind dit product fijn omdat hij mooi diep zwart is (ja ik heb de zwarte, de bruine is natuurlijk ook leuk voor een wat natuurlijker effect en de blauwe en de groene voor een avondje uit!). Je maakt in één keer een mooie lijn en hoeft er niet meerdere keren overheen om een mooi resultaat te krijgen. Hij blijft, heel belangrijk vind ik zelf, lang zitten. Natuurlijk is het geen wonderproduct dat 10 uur lang blijft zitten. Maar bijwerken doet wonderen! Ik kan echt niet zonder dit oogpotlood en hij gaat overal met me mee, haha.
Voor deze prijs vind ik het een hele goede kwaliteit. Oja, hij gaat trouwens ook heel lang mee. En als ik hem weer eens kwijt ben (ja, mijn specialiteit) kan ik makkelijk weer een nieuwe kopen, want ach, wat is nou 5 euro?

Nicolien: Max Factor Masterpiece Max Mascara

Ik ben Nicolien, ik ben 15 jaar en ik zit in 4 havo. Ik woon in een dorp vlakbij Utrecht. Ik hou ervan om toneel te spelen, te dansen, gek te doen, te lezen, te shoppen en om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen.
Mijn favo product is Max Factor Masterpiece Max Mascara, en die kost €13,95. Als je de reclame moet geloven geeft deze mascara je wimpers veel volume, zonder ze aan elkaar te plakken. En daarin hebben ze gelijk! Voor deze mascara hoef je geen drie lagen op te doen, en ben je niet nog 5 minuten bezig om de klontjes uit de wimpers te borstelen, gewoon één keer erover heen en klaar!

Shirley:ColorAppealTrioPro van L'oréal

Ik ben Shirley, ik ben 13 jaar oud, ik woon in Rijswijk en mijn hobby's zijn: volleyballen, voetballen, customizen en beautyspullen testen. Mijn favo beautyproduct is na lang twijfelen toch de oogschaduw ColorAppealTrioPro van L'oréal Paris.Hij kost € 11,99 en is er in meerdere uitvoeringen.
Het is een trio oogschaduw zodat je ze goed op elkaar af kunt stemmen voor een prachtig effect. De oogschaduw ziet er mooi uit en blijft goed zitten. De kleuren passen ook perfect bij elkaar dus je kunt ze mooi over laten lopen. En in het doosje zit een kwastje én een oogschaduwapplicator voor een mooi resultaat.

Charline: Superbalanced Foundation van Clinique

Ik ben Charline, ik ben 15 jaar en woon in België. Ik hou me graag bezig met mode & schoonheid en vind m'n uiterlijk dan ook wel belangrijk. Ik studeer Latijn Moderne-Talen in Gent. Ik ga graag shoppen met vriendinnen en Gent, Antwerpen, maar ook in het buitenland.
Mijn favo beautyproduct is zonder twijfel de Superbalanced Foundation van Clinique, die kost rond de 25 euro. Het geeft me een mooie huid en verdoezelt al m'n oneffenheden, ik vind hem echt perfect ! Ik vind hem zo fijn omdat hij zo luchtig aanvoelt en me een natuurlijke kleur geeft. Hij is een beetje duur, maar is dat geld zeker waard!

S: Maybelline Liner Express

Ik ben S en ik ben 19. Ik heb Monique vorige week een note gestuurd met een tip over deze eyeliner, dat ze er maar eens een artikel over moest schrijven, toen is het balletje aan het rollen gegaan.
Ik gebruik Maybelinne Liner Express al jaren, ik denk zo'n 5 jaar nu? Het is de beste eyeliner die ik ooit heb gehad, en hij is helemaal niet zo duur!
Het penceeltje werkt heel precies, en de eyeliner is er makkelijk (mits nog nat) af te halen als je bent uitgeschoten. Als je de eyeliner hebt opgebracht dan droogt hij, als je daarna nog probeert eraf te halen dan 'breekt' de lijn en dat is zonde.
Hij blijft lang zitten en loopt niet uit, je kunt hem het beste eraf halen in de douche met wat zeep, goed poetsen anders blijft er nog eyeliner opzitten.
Maybelinne Liner Express is te koop bij de drogisterij voor € 6,99 en verkrijgbaar in zwart, (donker)bruin en kobaltblauw. (tip: probeer of je het flesje open krijgt, schiet hij meteen open: pak dan een andere. Moet je hard draaien/veel kracht zetten? Dan is hij nog nieuw [ongeopend] en hoef je niet bang te zijn dat het flesje halfvol is!)

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved