Beauty

Vloeibare oogschaduw

Tegenwoordig zie je steeds vaker vloeibare oogschaduw. Geen doosje met poeder meer, maar een potje of flacon met een vloeibaar kleurtje, wat je met een kwastje of glad borsteltje op je oogleden aanbrengt. Klinkt gek, maar werkt geweldig!

Het voordeel van deze soort oogschaduw is dat -ie vaak veel langer blijft zitten dan 'droge' oogschaduw, je twee kleuren mooi kunt mengen én je geen grote 'klont' op je oog krijgt. Het blijft mooi één geheel!

Glitter oogschaduw gel van Pop, te koop via onder andere Asos.com, € 16,-

Nog aparter, van hetzelfde merk als hierboven (Pop): een eye sauce! Het is een waterproof vloeibare oogschaduw met een mooi glimmertje erin. Je kunt hem zó opdoen of mengen met een (droge of vloeibare) oogschaduwkleur. Kost € 9,85.

Deze liquid eyecolor van Anna Sui ziet er geweldig uit (dat potje!) maar hij smeert ook een mooie kleur uit. Kost € 17,-, maar dan heb je ook wat.

Een vloeibare oogschaduw met een rollerball aan het flesje. Zo kun je hem op je ogen 'rollen', net als een roller van een deodorant! Verkrijgbaar in goud én zilver en te koop via Asos.com voor maar € 2,30.

Cream Eye Colour van The Body Shop. Proefdiervrij, in zes kleuren beschikbaar en kost ongeveer een tientje.

MAC Cosmetics komt altijd met creatieve producten. Zo zit deze glimmer shimmer oogschaduw in een pompflesje ! Je pompt het eruit op je vingers, kwastje of borsteltje en brengt het zo op je ogen aan. Kost € 15,50.

Ook L'oreal Paris heeft een vloeibare oogschaduw, genaamd "Color Resist".

Oogschaduwcrème van Lancôme, genaamd Color Dose Eye. Deze tropische blauwe kleur heet "Maupiti" en zit in dit handige tubetje. Kost € 6,50.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved