Beauty

Handige make-up items

Make-upmerken bedenken steeds vaker van die 'handige' producten, waarvan je denkt: dát moet ik echt nog op mijn toilettafel hebben liggen! Make-up items die je daily beauty routine nét effe wat makkelijker maken. Ik laat je een aantal van m'n favorieten zien!

Als je niet van vloeibare eyeliner houdt, maar wel een strak lijntje wenst, dan heeft Revlon wat nieuws: ColorStay Eyeliner potlood. Een eyeliner in vaste potloodvorm die tot 16 uur non-stop op zijn plaats blijft. Je hoeft 'm niet te slijpen, want hij is namelijk uitdraaibaar en er zit aan de achterkant van het potlood een dopje om het puntje scherp te houden. De ColorStay Eyeliner is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, charcoal en blauw voor € 9,95, te koop bij drogist en parfumerie.

Dr. Hauschka ken je misschien al van de vele verzorgingsproducten, maar er bestaat ook een make-uplijn van dit merk! Mijn favoriet uit hun assortiment is de concealer, die in een heel handig pennetje zit. Je draait aan de pen en dan komt er een beetje concealer in het sponsachtige topje. Zo kun je precies alle oneffenheden op je gezicht aanstippen, beetje uitvagen en klaar ben je! Je kunt er nog poeder en/of foundation over heen doen, maar deze concealer camoufleert al heel veel oneffenheden, rode pukkeltjes en donkere kringen.

Verkrijgbaar in drie tinten: 01: zand, 02: beige-roze en 03: zonnebruin. Hij kost € 10,35 (een stuk lekkerder geprijsd dan bijvoorbeeld YSL's Touche Eclat...) en is te koop bij drogist en schoonheidsspecialiste. Check hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Leco van Zadelhoff heeft een lijn zogenaamde 'make-up tools' bij drogisterij Douglas. Daarin vind je speciale kwastjes, sponsjes en andere handigheidjes. Nieuw in de collectie is de Powder Puff: een grote puffspons om los poeder egaal over het gezicht te verdelen zodat het goed blijft zitten. Hij kost € 7,95 en is natuurlijk bij Douglas te koop.

Deze nagellak van Lancaster is al een tijdje op de markt, maar ik vind het nog steeds zó'n geweldige uitvinding! Namelijk: geen gehannes met nagellak in een potje en een kwastje in de dop, maar... een pen vol lak met een kwastje aan het uiteinde. Het principe van een vulpen, dus! Hij heet "Easy Manicure Paintbrush" en is er in vier tinten: roze, beige, oranjebruin en knalrood. Kost € 26,-, maar dan heb je ook wat!

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved