Beauty

ModelCo

ModelCo is een groot make-up label uit Australië, wat nu voor het eerst in Nederland te koop is! De producten zijn van superhoge kwaliteit, zien er heel erg glamourous uit en: zijn niet op dieren getest. ModelCo vindt dat iederéén recht heeft op een modellook, en niet alleen de topmodellen!

Een stukje geschiedenis...

ModelCo is opgericht door Shelley Barret. Na 10 jaar lang aan het hoofd te hebben gestaan van het succesvolle modellenbureau FACE Models in Sydney hoorde ze dagelijks wat modellen en visagisten misten in hun beauty assortiment en wat ze nog graag wilden hebben. Shelley heeft deze informatie jarenlang verzameld en dit heeft geleid tot de oprichting van ModelCo. Zo ontwikkelde ze producten die de grote multi-nationals niet in hun assortiment hadden. Het eerste product LASH WAND was direct een succes: een verwarmde wimperkruller waar magazines als VOGUE, Harper’s BAZAAR, Marie Claire en InStyle aandacht aan besteedde. De verkoop van het product overschreed alle verwachtingen en snel daarna introduceerde ze het tweede product: “TAN AIRBRUSH IN A CAN”. ModelCo was daarmee het eerste merk dat met een airbrush op de markt kwam! Dit product is tot op de dag van vandaag een wereldwijd succes. Door het onderhouden van een hechte band met verschillende modellen zoals Elle MacPherson, blijft Shelley op de hoogte van gewilde beauty producten in de modellen en fashion scène: dit is haar inspiratie voor productontwikkeling.

De collectie

De collectie producten van ModelCo bestaat uit een aantal 'classics', zoals de wimperkruller en de airbrush waar je hierboven over kon lezen. Maar ook zitten er een heleboel nieuwe items in! In totaal zitten er zo'n tachtig (!) beauty musthaves in het assortiment in de volgende lijnen: Lips, Eyes, Tanning, Body, Nails, Tools en Accessoires.

Een aantal producten...

De Bronze Airbrush Face: zoals ik al zei: een echte klassieker. Het is een instant-tan sprayer die zorgt dat je over je hele lichaam een mooie, egale tint hebt! Hij kost € 30,-, maar dan heb je ook zeker wat. Het is daarbij een supergrote fles en hij wordt over de hele wereld gebruikt, ook vaak bij fotoshoots en catwalkshows.

Colourbox gloss: een super long lasting en lekker glanzende gloss met een bijpassend kwastje en lipliner, in een mooi roze doosje mét spiegeltje. Victoria Beckham heeft 'm trouwens ook.

Wat een uitvinding! Een lipgloss met een ingebouwd spiegeltje én lampje! Zo kun je je lipgloss mooi bijwerken in de bioscoop of in een hippe club... hij is er in vijf tinten.

De producten van ModelCo zijn te koop bij SOAP Treatment Store in Amsterdam. Daar kun je ook een hele treatment krijgen met de ModelCo producten! Heerlijk... Je kunt de producten trouwens ook online bestellen, er komt wel 5 euro verzendkosten bij. Betalen kan gewoon met iDeal, dus internetbankieren!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved