News

Deze bekende mensen doen allemaal mee aan Ex On The Beach UK

Wij kunnen echt niet wachten tot we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Ex On The Beach UK vol met drama… Mocht jij dit nou ook hebben? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je, want het blijkt dat er een paar oude bekenden aan dit seizoen mee doen en dat belooft wat! 

Deze bekende mensen doen allemaal mee aan Ex On The Beach UK

De feestjes, dates en vooral de ruzies zijn waarom we naar Ex On The Beach UK kijken. Heerlijk al ‘t drama en gelukkig hoeven we dan ook niet al te lang meer op het nieuwe seizoen te wachten, want vandaag zijn de deelnemers van een gloednieuw seizoen bekend gemaakt en grote kans dat jij ze stuk voor stuk kent… 

Kaz Crossley

Kaz Crossley deed eerder al mee aan Love Island UK, waarbij zij de finale haalde met haar ex-boyfriend Josh Denzel… Begint er al wat boven te komen? Eerst was Kaz haar deelname aan Ex On The Beach UK nog niet helemaal zeker, omdat zij vorig jaar werd gefilmd terwijl zij bezig was met een lijntje cocaïne. Maar zoals we van de makers van Ex On The Beach gewend zijn, houden zij wel van wat drama en dus durven zij het toch wel aan om haar mee te laten doen!   

View post on Instagram
 

Megan Barton Hanson

Maar Kaz is niet de enige uit Love Island die meedoet aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach, want Megan Barton Hanson kunnen we hier ook van kennen. Zij werd tijdens haar Love Island avontuur verliefd op Wes, en we hebben haar dan ook nog een tijdje een relatie gehad na het programma. Maar helaas heeft dit geen stand gehouden en is Megan nu single and ready to mingle in de villa van Ex On The Beach. Wij zijn heel erg benieuwd of Wes misschien wel voor Megan het strand op komt lopen…  

View post on Instagram
 

James Lock

James kennen we van The Only Way Is Essex en van Celebs Go Dating, maar dat is niet het enige/ James is namelijk ook de ex van Megan… Dus dat belooft geen saai seizoen te worden, maar vooral één met heel veel drama. 

View post on Instagram
 

Michael Boateng

Veel bekenden van Love Island, want ook Michael deed hier al aan mee. Hij was te zien in het zesde seizoen van Love Island en hij komt dan ook nog steeds met hetzelfde doel naar Ex On The Beach als dat hij al naar Love Island kwam, en dat is dan ook de liefde vinden. Haha, zal dat lukken?  

View post on Instagram
 

Nathan Henry

Nathan kennen we natuurlijk al jaren uit Geordie Shore, waar hij samen binnen kwam met zijn inmiddels bestie Chloë. Wij zijn heel erg benieuwd hoeveel deelnemers er voor de charmes van Nathan zullen vallen, want hij is echt ontzettend knap! 

View post on Instagram
 

Sofie Karlstad

Sophie Karlstad is eigenlijk Noors en deed al mee aan de Scandinavische Love Island, namelijk Love Island Zweden. Zij is een bekend influencer en met haar deelname aan Ex On The Beach UK zal haar bekendheid dan ook alleen maar groter worden. 

 

 

 

Must reads 👀