Benefit Cosmetics

Beauty door Redactie

Vaak zijn buitenlandse make-upmerken veel leuker en hipper dan die we hier bij de Nederlandse drogist hebben liggen. Denk maar aan de cupcake lipbalms, de speciale mascara's die de sterren gebruiken... maar die zijn hier nooit te koop! Think again: want nu is er Benefit Cosmetics.

Benefit is een Amerikaans beautymerk met erg leuke producten. Schattige doosjes oogschaduw, lieve lipglossjes, spannende mascara's en nog veel meer. Vooral de verpakkingen zijn super (ook geweldig om cadeau te doen!) maar ook de inhoud is niet verkeerd. De kwaliteit is erg goed en doet, vind ik, niet onder voor een Chanel of Lancome.
Ook de namen zijn too cute: "powder pop", "valley of the stars" en een lipgloss met de naam "her glossinesst"... Op de doosjes staan ook nog vaak grappige slogans, zoals "Laughter is the best cosmetics. So grin and wear it!".

Ik sprak vorige week per mail met de Amerikaanse persagent van dit merk. Na een aantal mailtjes over en weer (goed voor m'n Engels) zou ze me wat producten opsturen om uit te testen voor Girlscene.nl. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen...

Het lieve briefje van Quinn, de Amerikaanse persagente

Blauwe mascara, zo mooi! Hij heet "BADgal blue" en zit in een mooi kobaltblauwe flesje met zilveren dop. De kleur is niet alleen blauw, er zit ook een vleugje paars doorheen. Perfect voor de feestdagen!

Dit kleine doosje met ingebouwd spiegeltje heet "big beautiful eyes, an eye contour kit" en is perfect om je ogen meer op te laten vallen. In het doosje vind je een primer (dat is een oogschaduwbasis voor onder je oogschaduwkleur, zodat -ie extra goed blijft zitten!), een zachtroze basisoogschaduw, een roze/beige-achtige glans oogschaduwen tot slot een chocoladebruine kleur die je kunt gebruiken als eyeliner.
En daarbij ook nog twee kwastjes: een bredere om de oogschaduw mee op te brengen en een smalle om de donkerste kleur als eyeliner mee op te brengen. En oja: er zit ook een handig boekje bij met instructies!

Andere leuke producten:

Maar goed, hoe kom je nu aan die leuke producten van Benefit? Nou, je kunt ze online bestellen via hier, de verzendkosten zijn niet eens hoog! Check hier de internationale shipping informatie. Ook is het merk te koop bij parfumerie Sephora, die niet in Nederland zit maar wél in België en Frankrijk.

Oja: met de promotiecode "INTLSHIP" is internationale verzending gratis als je voor $100 of meer besteld!