Love

Dit is het geheim achter de goede relatie van Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt

Yuki en Lizzy zijn een échte power couple. Ze hebben beide drukke banen en een pasgeboren kindje, maar toch een enorme steady relatie. Hoe doen de twee dit? Yuki liet het weten in een interview met Grazia!

Hét geheim achter de relatie van Yuki en Lizzy

Yuki is bekend van Kris Kross Amsterdam en Lizzy is een fashion stylist. Twee power people dus, en toch hebben ze samen een super steady relatie! Hoe dan, zal je denken. Yuki vertelde het geheim aan Grazia.

Het geheim achter de goede relatie van Yuki en Lizzy 

Hoe belangrijk het dus is om ook lekker je eigen ding te doen, blijkt wel weer. Lizzy en Yuki lijken op hun Instagram onafscheidelijk, maar niks blijkt dus minder waar. Yuki vertelt namelijk aan Grazia dat hun grote geheim is dat ze twee losse mensen zijn, maar toch samen iets delen zoals hun relatie, huis en nu ook hun kindje. Ook laat hij weten dat ze hun eigen ding doen en elkaar nooit hebben willen claimen, dus er is geen jaloezie en ook geen ego. Wat dus heel goed lijkt te werken!

View post on Instagram
 

Vrij als een vogel

De twee laten elkaar dus enorm vrij en Yuki stelt ook dat hij voor het in eerst in zijn leven geen moeite heeft met het monogaam zijn. En de reden hierachter is dus dat ze beiden zo vrij zijn. Yuki vertelt in het interview dat hij voor Lizzy nooit echt vaste relaties had, maar nu zijn Lizzy en Jagger echt iets waarvoor hij leeft. Té cute!

 

Bron: Grazia, Instagram Lizzyvdligt