GOSH Cosmetics

Beauty door Redactie

GOSH Cosmetics is een make-upmerk wat exclusief bij Kruidvat te koop is. Gosh is een merk dat je herkent aan de mooie kleuren én de oogschaduwdoosjes met verschillende tinten!

Tenminste, als ik de Kruidvat binnenloop en naar het gedeelte ga waar alle Gosh make-up ligt, dan valt mijn oog altijd meteen op de oogschaduwdoosjes. Je hebt ze met één kleur (zoals zoveel merken), maar ook met twee, drie of vier! De kleuren passen dan perfect bij elkaar en kun je samen opbrengen en eventueel mixen. Hoe handig!

Er zijn zojuist twee nieuwe quattro's - een doosje met vier kleuren oogschaduw - gelanceerd. De ene is Q41 Golden Eye met crèmewit, lichtbruin, goudkleur en donkerbruin en de ander is Q42 Moonraker met zilver, turkoois, goud en diep bordeaux. De doosjes met vier kleuren kosten € 9,49. Die met drie kleuren € 8,49, twee kleuren € 7,49 en één kleur € 6,49.

Ook nieuw van Gosh: de Crystal Eyes Eye Pencil. Een oogpotlood met een beetje glimmer erin, perfect voor een feestje dus! Er zijn zes tinten: Coal, Gold, Green, Lilac, Silver en Pearl, en ze kosten € 6,49 per stuk.